Νικολέτα Καρρά: «Έχω αγαπήσει τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Έχω αγαπήσει τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει»

Η Νικολέτα Καρρά παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων και όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στη Νίκη, την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

  • Η Νίκη είναι ερωτευμένη με τον Στρατή. Μπορούν αυτοί οι δύο να είναι μαζί;

Εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του και του το έχει δείξει με κάθε τρόπο. Απογοητεύτηκε όμως πολύ όταν κατάλαβε ότι τη φίλησε για να κάνει τη Ζέτα, που ήταν μπροστά να ζηλέψει. Αισθάνθηκε προδομένη και από δω και στο εξής θέλει να πάρει εκδίκηση.

Στο μέλλον όμως θα δούμε ότι, επειδή έχει πολύ καλή ψυχή, δεν θα θελήσει να δώσει συνέχεια, αλλά δεν μπορώ να πω και περισσότερα.

GEITONES-7-Karra.jpg
  • Θα θέλατε να συνεχιστεί η σειρά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Φυσικά και θα ήθελα. Την έχω αγαπήσει πολύ αυτήν τη σειρά, όχι μόνο λόγω της Νίκης. Την έχω αγαπήσει για το σύνολό της... Για τη συνεργασία μου με αυτούς τους συναδέλφους, για το γεγονός ότι είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για την ελληνική τηλεόραση, για το θέμα που πραγματεύεται, για την ποιότητά της, τους χαρακτήρες της. Την έχω λατρέψει και θα ήθελα να συνεχιστεί.

  • Είστε ένας άνθρωπος που έχει βιώσει πολλές ανατροπές στη ζωή του. Όπως έχετε δηλώσει, μάλιστα, αναφερόμενη στην προσωπική σας ζωή, σε μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα και τα στήσατε ξανά από την αρχή. Από πού αντλήσατε τη δύναμη να ξανασηκωθείτε; Είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας να τα καταφέρνετε στα δύσκολα;

Νομίζω ότι όλοι έχουμε μέσα μας δύναμη, αν το ψάξουμε λίγο και πάρουμε και μια βοήθεια από κάποιον ειδικό. Θα ξαναπώ αυτό που είπα και πριν. Κάποιες φορές, αναγκαστικά, πρέπει να φανούμε δυνατοί, διότι η ζωή -τουλάχιστον η δική μου- έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Μου λένε ότι είμαι δυνατή, και το πιστεύω ότι είμαι, αλλά καλό θα ήταν να μη χρειάζεται να δείχνω συνέχεια τη δύναμή μου. (γέλια)

Πηγή: 7 Μέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved