Νεφέλη Μεγκ: Όσα δεν ξέρεις για την 26χρονη YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Showbiz

Νεφέλη Μεγκ: Όσα δεν ξέρεις για την 26χρονη YouTuber που πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες των social media και κάθε της ανάρτηση γίνεται viral. Ο λόγος για τη Νεφέλη Μεγκ η οποία πήρε συνέντευξη ακόμη και από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η 26χρονη συνεργάτης της Ελίνας Παπίλα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Είμαστε Μαζί», έχει τεράστια απήχηση τόσο στο Youtube όσο και στο Instagram και στο Tik Tok. Διαθέτει περίπου 72 χιλιάδες followers στο Instagram και 23 χιλιάδες στο YouTube και όπως φαίνεται οι αριθμοί θα ανεβουν ακόμη περισσότερο.

Ποια είναι η Νεφέλη Μεγκ

Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε το 1997 στην Έδεσσα. Τελείωσε τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, και παρά τις επιτυχημένες σπουδές αποφάσισε να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με την κωμωδία και το YouTube.

«Παιδικοί μου φίλοι είμαι η Νεφέλη. Ξεμπέρδεψα με τη νομική και κατευθείαν άρχισα να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω: τα βίντεο και την κωμωδία. Έχω δικό μου κανάλι στο YouTube και γράφω τα δικά μου stand up show. Το να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε με γεμίζει με υπέρτατη δύναμη και ενέργεια. Μέσω του χιούμορ προσπαθώ να επηρεάσω τη γενιά μου θετικά έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η πραγματική ζωή δεν είναι πίσω από μια οθόνη αλλά σε μέρη με φίλους και καθαρό αέρα» γράφει η ίδια στο διαδίκτυο.

H συνέντευξη του Πρωθυπουργού στη Νεφέλη Μεγκ!

Η πορεία της στα stand up comedies

«Ανεβαίνω στη σκηνή απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι. Μου άρεσε πολύ να κάνω τον κόσμο να γελάει, ήταν οργασμός όλο αυτό. Ήρθε η καραντίνα και ξεκίνησα το youtube και έβλεπα ότι η φάση είναι τα social media και έτσι ξεκίνησα. Όταν πήρα τα πρώτα μου χρήματα, μετά από δύο χρόνια, εκεί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να γίνει και δουλειά και ήταν υπέροχο» είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

nefeli3

Η συνεργασία με την Μαρία Μπακοδήμου που έληξε άδοξα

Η ίδια εμφανίστηκε σε μερικές εκπομπές της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ αλλά αποφάσισε να φύγει.

«Η τηλεόραση γενικότερα μου αρέσει, αν και δεν μπορώ να μιλάω τόσο ελεύθερα όπως στο διαδίκτυο, εξαρτάται από την εκπομπή, εξαρτάται και από την ζώνη της εκπομπής. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά έγιναν στην υλοποίηση, απ’ ότι κατάλαβα ήταν λίγο όλη σε μια… Νεφέλη, σε ένα σύννεφο και με βάλανε στο πάνελ. Εγώ όμως δεν ήθελα να μείνω στο πάνελ. Μόνη μου έφυγα και ήταν φοβερά φιλικοί όλοι και η Μαρία ήταν υπέροχη, όπως και όλα στην εκπομπή αυτή» είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στο The 2Night Show.

Η εμφάνιση της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

«Στον ΣΚΑΪ ήταν ένα content πολύ αυτοαναφορικό της τηλεόρασης, που εγώ δεν μπορώ να το ακολουθήσω. Δεν μου αρέσει το gossip και ήταν και ο λόγος που αποχώρησα. Κάποιοι το κάνουν και μπράβο τους. Εγώ δεν μπορώ να το υποστηρίξω», σημείωσε η Νεφέλη Μεγκ.

nefeli6

Η νευρική ανορεξία

«Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία. Έλεγα ''όχι'' σε κοινωνικές συναναστροφές γιατί δεν ήθελα να φάω και να πιω, έχασα πολλά πράγματα. Μου πήρε πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι έχω πρόβλημα με τη νευρική ανορεξία. Όταν το συνειδητοποίησα, πήγα σε ψυχολόγο και διατροφολόγο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved