Η Ελένη Φουρέιρα αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της
Showbiz

Η Ελένη Φουρέιρα αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα αφού πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η ποπ σταρ έχει κάνει μια εντυπωσιακή επαναφορά στο σώμα της, καθώς έχασε σε χρόνο ρεκόρ τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει το ρόλο της μητέρας και ήδη έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τον μονάκριβο γιο της, που αποτελεί καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

foureira.PNG

Η νέα ανάρτηση με τον γιο της:
Ο στενός της φίλος Πέτρος Τσαπαρδώνης, το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε μαζί της με βίντεο κλήση και δημοσίευσε στα instastories ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. Σε αυτό βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της.

Η δήλωση που είχε κάνει λίγο πριν γεννήσει:

«Ήταν μια περίοδος μεγάλης ενδοσκόπησης για μένα. Γύρισα στον εαυτό μου και είπα: “Κοίταξε να δεις. Δεν μπορείς να ζεις μόνο για τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να ψάχνεις την ευτυχία μόνο σε ένα πράγμα”. Άρχισα έτσι να εξισορροπώ τη ζωή μου και εκτός δουλειάς, η οποία παραμένει η μεγάλη μου καψούρα, αλλά κατάλαβα ότι είχα ανάγκη να δώσω ενέργεια και στην προσωπική μου ζωή. Κάπου εκεί αισθάνθηκα πιο έντονα την ανάγκη να κάνω τη δική μου οικογένεια. Και μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις ήρθε και αυτό το μωρό».

Δείτε στην παρακάτω gallery την εικόνα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved