Τζούλια Κόλλια: Στο νοσοκομείο, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks
Showbiz

Τζούλια Κόλλια: Στο νοσοκομείο, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Τους διαδικτυακούς της φίλους και τους δικούς της ανθρώπους ανησύχησε η Τζούλια Κόλλια καθώς ανέβασε φωτογραφία της από το νοσοκομείο.

Η εγκυμονούσα ξανθιά καλλονή, την οποία είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ένιωσε αδιαθεσία και σχεδόν αμέσως βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε μιας και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Όταν συνεχίζω με τους ίδιους ρυθμούς, αλλά ο μπεμπίνος έχει άλλη γνώμη» έγραψε η Τζούλια Κόλλια κάτω από την ανάρτησή της με τη φωτογραφία από το νοσοκομείο στην οποία βλέπουμε το χέρι της με ορούς.

Αργότερα, η Τζούλια Κόλλια, έχοντας καταλάβει ότι ανησύχησε πολλούς φίλους της έσπευσε να ανεβάσει νέα ανάρτηση, αφού πλέον είχε επιστρέψει στο σπίτι.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όλα μια χαρά. Μια μικρή αδιαθεσία. Ξεκούραση χρειαζόμαστε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον».

Η όμορφη influencer και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν το μωρό τους αγκαλιά, κάτι που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Μέχρι τότε, η Τζούλια Κόλλια θα κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προκειμένου να υποδεχτεί το μωρό της όπως έχει ονειρευτεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved