Ο Κουτσόπουλος για πρώτη φορά δείχνει το πρόσωπο του γιου του και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!
Showbiz

Ο Κουτσόπουλος για πρώτη φορά δείχνει το πρόσωπο του γιου του και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Ξετρελαμένος με τον γιο του είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος σήμερα (8/4) ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία του γιου του στην οποία φαίνεται καθαρότατα το πρόσωπό του!

Και φυσικά ήταν ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσουμε και εμείς με τη σειρά μας πόσο πολύ μοιάζουν μπαμπάς και γιος!

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μακριά από κουζίνες και τηλεοπτικά πλατό είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς καθώς από τότε που έχει έρθει στον κόσμο ο γιος του είναι πολύ ευτυχισμένος.

Το δώρο που του χάρισε η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου τον περασμένο Σεπτέμβριο, δηλαδή πριν από επτά μήνες, ήταν το πολυτιμότερο της ζωής του και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά.

Γι' αυτό και όταν έχει ελεύθερο χρόνο, αυτός είναι πάντα αφιερωμένος στον μπόμπιρα ο οποίος του έχει πάρει τα μυαλά. Όπως βέβαια και στην ηθοποιό μαμά του η οποία λόγω εγκυμοσύνης και τοκετού θέλησε να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να αφοσιωθεί στον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Δεν παραπονιέται όμως καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, όπως ακριβώς δηλαδή νιώθει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που τρελαίνεται για τις ώρες που περνά έχοντας στην αγκαλιά του τον επτά μηνών γιο του.

Σήμερα (8/4) μας χάρισε και το πρώτο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον γιο του όπου έδειχνε και το πρόσωπό του. Έτσι, λύθηκε και η απορία πολλών για το σε ποιον από τους δύο γονείς μοιάζει ο μπόμπιρας. Ξεκάθαρα στον μπαμπά θα πούμε εμείς. Αρκεί να δείτε τη φωτό παρακάτω για να το διαπιστώσετε και εσείς:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved