Μπουρδούμης-Δροσάκη: Η σοβαρή κρίση τους τελευταίους 3 μήνες και η αποκάλυψη δικού τους ανθρώπου
Showbiz

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Η σοβαρή κρίση τους τελευταίους 3 μήνες και η αποκάλυψη δικού τους ανθρώπου

Τίποτα δεν ήταν εύκολο για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη τους τελευταίους τρεις μήνες πριν τελικά οι δυο τους χωρίσουν οριστικά και γίνει γνωστό το διαζύγιό τους

Ο σκηνοθέτης της παράστασης «Photograph 51», στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη συμπρωταγωνιστούν αφού επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού αποκάλυψε στη RealLife άγνωστες πτυχές της ζωής και της καθημερινότητάς του τους τελευταίους τρεις μήνες οι οποίοι μόνο εύκολοι δεν ήταν για τους δύο ηθοποιούς.

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Τζαμαργιάς.

«Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικός χωρισμός και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα» πρόσθεσε ο ίδιος, λέγοντας ουσιαστικά την ευχή που έχουν όλοι όσοι τους γνωρίζουν και θα ήθελαν το ζευγάρι να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα.

Πάντως, η Λένα Δροσάκη μετά την απόφαση να δώσει τέλος σε αυτόν τον γάμο, έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες της με τον σύζυγο της και πατέρα του μονάκριβου γιου της, Αναστάση, ο οποίος περνάει αυτό το σαββατοκύριακο με τον πατέρα του, μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved