Δέσποινα Βανδή: Πρόταση γάμου στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται - «Θα τον πάρεις;»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Πρόταση γάμου στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται - «Θα τον πάρεις;»

Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στην πίστα, πλησίασε έναν από τους θαμώνες του μαγαζιού, ο οποίος ήθελε να κάνει μια έκπληξη στην σύντροφό του.

Αντιμέτωπη με ένα πολύ όμορφο σκηνικό ήρθε το βράδυ του Σαββάτου 8/4 η Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται.

Την ώρα που η αγαπημένη τραγουδίστρια βρισκόταν στην πίστα, πλησίασε έναν από τους θαμώνες του μαγαζιού, ο οποίος ήθελε να κάνει μια έκπληξη στην σύντροφό του.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok δείχνει τον νεαρό άνδρα να γονατίζει μπροστά σε όλους και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δίνοντάς της το μονόπετρο.

«Θα τον πάρεις;», ακούγεται να ρωτά η Δέσποινα Βανδή, με το εν λόγω ζευγάρι να αντιδρά χαμογελώντας και ανταλλάσσοντας μια τρυφερή αγκαλιά.

Προφανώς και η τραγουδίστρια γνώριζε από πριν την πρόθεση του συγκεκριμένου ανθρώπου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και μάλιστα η ίδια ήταν…στο κόλπο.

Η πρόταση που επέλεξε να κάνει ο θαμώνας του μαγαζιού στην καλή του ήταν ιδιαίτερη και ρομαντική και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη και στους δυο.

Εν τω μεταξύ, όταν ακούσαμε για πρόταση γάμου στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή όλοι φανταστήκαμε διαφορετικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι…

vandi-mpismpikis.jpg

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι το ζευγάρι Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να επισφραγίσουν τη δυνατή τους αγάπη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved