Ελένη Φουρέιρα: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο της και η νέα φωτό που κοιμάται στην αγκαλιά της
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο της και η νέα φωτό που κοιμάται στην αγκαλιά της

Αγκαλιά με το μωρό της πόζαρε η Ελένη Φουρέιρα!

Τρεις σχεδόν μήνες έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που η τραγουδίστρια είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά με την έλευση του γιου της.

foureira-(6).jpg

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μιας που φέτος το Πάσχα θα το περάσει με τον μικρούλη της. Η ζωή της Ελένης Φουρέιρα είναι γεμάτη αλλαγές καθώς το μωρό της αποτελεί πλέον την μοναδική της προτεραιότητα δίχως βέβαια αυτί να σημαίνει πως έχει παραμερίσει και τα επαγγελματικά της.

Σιγά σιγά η Ελένη Φουρέιρα βρίσκει τα πατήματά της και παράλληλα προετοιμάζεται για την καλλιτεχνική επιστροφή της με μια γεμάτη ενέργεια περιοδεία. Όπως μάλιστα, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω social media, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το «Eleni Foureira Reborn Tour», που σημαίνει tour αναγέννησης.

foureira-(9).jpg

Παράλληλα η όμορφη μανούλα έχει μπει σε πρόγραμμα άσκησης και διατροφής και στις πρόσφατες φωτογραφίες της είδαμε το κορμί της να επανέρχεται σιγά σιγά.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε πριν λίγο καιρό στην ελληνική Vogue και εξομολογήθηκε πως πάλευε ενάμιση χρόνο να γίνει μητέρα και μπήκε αρκετές φορές στη διαδικασία της εξωσωματικής.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.»

«Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved