Σπύρος Μπιμπίλας: Η άγνωστη εμμονή του ηθοποιού
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Η άγνωστη εμμονή του ηθοποιού

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του και φυσικά πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο ίδιος, μοιράζεται μαζί μας κατά καιρούς διάφορα πράγματα για τη ζωή του ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ok! μίλησε για την εμμονή του με τους... παπαγάλους! Κι αυτό είναι κάτι που πολλοί δεν το γνώριζαν μέχρι σήμερα!

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έχει ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 25 παπαγάλους!

«Πριν από τριάντα χρόνια ένας καλός μου φίλος μου άφησε τον παπαγάλο του, τη Σωσώ, για να την προσέχω επειδή θα έλειπε για ένα χρονικό διάστημα. Όταν γύρισε και είδε πόσο αναζωογονημένη έδειχνε, κατάλαβε πόσο την αγαπούσα και μου την άφησε. Έτσι κάπως άρχισε η καρμική μου σχέση με τους παπαγάλους.

spiros mpimpilas mypet

Μάλιστα, η Σωσώ ήταν και πόλος έλξης και για άλλους. Αν και δεν το γνωρίζουν πολλοί, υπάρχουν ελεύθεροι παπαγάλοι στην Αθήνα. Το δικό μου διαμέρισμα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης είναι ψηλά και ακριβώς απέναντι υπάρχει ένα δασάκι όπου μαζεύονται πολλοί. Οι μεγάλοι πράσινοι παπαγάλοι, οι Αλεξανδρινοί, ζουν κατά κοπάδια πια στην Αθήνα», δήλωσε στο περιοδικό ο ίδιος και συνέχισε:

«Βλέποντας λοιπόν τον δικό μου, άρχισαν να πλησιάζουν στη βεράντα μου. Στην πραγματικότητα κάπως έτσι άρχισα να μαζεύω και άλλους. Από ένα σημείο και μετά ήταν τόσο εξοικειωμένοι που τους τάιζα στο στόμα. Κάποια στιγμή μού έδωσε μια κυρία –η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από λίγο καιρό– τους παπαγάλους της και τώρα έχω πολλά είδη, Αλεξανδρινούς, κοκατίλ, love birds».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved