Super Κική: «Δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου, ζω το όνειρο»
Showbiz

Super Κική: «Δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου, ζω το όνειρο»

Η γνωστή influencer Super Κική επέλεξε να ταξιδέψει μέχρι την Ινδία γεμίζοντας τις αποσκευές τις με μια εμπειρία από τις λίγες.

Ένα ιδιαίτερο και ανεπανάληπτο ταξίδι στην Ινδία επέλεξε να κάνει η Super Κική.

Η γνωστή Influencer θέλησε να αποκτήσει μια ταξιδιωτική εμπειρία από τις λίγες και εδώ και τρεις μέρες βρίσκεται ήδη στη χώρα της Νότιας Ασίας.

Αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να αποφορτιστεί και να γιορτάσει τις γιορτές του Πάσχα, αφήνοντας πίσω της τις δυσκολίες που βίωσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσω της περιπέτειας που είχε με το αυτόφωτο και τα δικαστήρια.

1675213145928-281123120-super-kiki.jpg

Η Super Κική κανόνισε να πάει στην Ινδία με τη φίλη της Μάιρα και ένα γκρουπ ταξιδιωτών που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και θα κάτσει εκεί 11 μέρες.

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας δημοσίευσε ένα μεγάλο βίντεο από τις μέχρι τώρα στιγμές της εκεί. Στόχος της νεαρής Instagrammer και επιχειρηματία ήταν να ηρεμήσει και να κάνει γιόγκα και διαλογισμό.

https://www.instagram.com/p/Cq3evuTJkxG

«Παιδιά εάν είστε σε δίλημμα να κάνετε ένα τέτοιο ταξίδι να το κάνετε! Εγώ πέρα από τη φίλη μου την Μάιρα, δε ξέρω κανέναν άλλον ούτε είναι followers μου τα κορίτσια ούτε τίποτα. Κουβέντα στην κουβέντα κατάλαβα πως όλες κάναμε αυτό το ταξίδι με σκοπό να ξεπεράσουμε κάτι και να το αφήσουμε πίσω, να κάνουμε γιόγκα και διαλογισμό σε μέρη που δε σου θυμίζει τίποτα το κακό παρελθόν σου! Βρίσκομαι μόνο τρεις μέρες εδώ και έχω ακόμα άλλες 9 και νιώθω ότι δεν έχω χαλάσει πιο χρήσιμα λεφτά στη ζωή μου! Που εγώ βαριέμαι άπειρα τα ταξίδια και γκρινιάζω φουλ! Εδώ αλήθεια ζω το όνειρο παρ’ όλο που έχει άπειρη ταλαιπωρία!» ανέφερε η Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

super-kiki.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved