Αντιγόνη Κουλουκάκου: Σπάνιες φωτογραφίες από το aesthetic σπίτι της
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Σπάνιες φωτογραφίες από το aesthetic σπίτι της

Σε ένα υπέροχο σπιτικό με καλαίσθητη διακόσμηση και ζεστές γωνιές ζει η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η ηθοποιός ήδη από την περσινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή δραματική σειρά του Mega, που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου "Η Γη της Ελιάς" και υποδύεται έναν πολύ αγαπημένο ρόλο, εκείνον της Ιουλίας Βρεττάκου.

kouloukakou.jpg

Και όπως είναι και το σπίτι της στην Μάνη, γεμάτο υπέροχες γωνιές, κάπως είναι κι αυτό που έχει στεγάσει τον έρωτά του με τον μέλλοντα σύζυγό της. Κάθε γωνιά του σπιτιού της είναι κομψή, όπως και η ίδια εξάλλου με μίνιμαλ διακόσμηση και καθόλου «φασαρία».

Ζεστό, σικάτο και άνετο.

Δες τις φωτογραφίες

«Η κάθε μέρα, έχει πολλές στιγμές, από γέλια και χαρές μέχρι λύπες και κλάματα, εκνευρισμό έως και βαρεμάρα και πολλά άλλα. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι δεν τριγυρνάω όλη μέρα να λέω πόσο ευτυχισμένη είμαι ενώ μπορεί μόλις να έχω διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και να έχω πιεστεί σε τέτοιο σημείο ώστε να φωνάξω ή και να κλάψω – πιο σύνηθες, οι φωνές δεν μου αρέσουν. Αλλά στο τέλος της ημέρας μου που ξαπλώνω και κάνω τον απολογισμό μου νιώθω ευγνωμοσύνη. Θα φροντίσω να κοιμηθώ καλά και θα ξυπνήσω καλύτερα. Αυτό είναι ευτυχία», έχει πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved