Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο εναλλακτικό jacket της σεζόν! Η λεπτομέρεια στην τσέπη που θα σε ενθουσιάσει
Showbiz

Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο εναλλακτικό jacket της σεζόν! Η λεπτομέρεια στην τσέπη που θα σε ενθουσιάσει

Μπορεί η Άνοιξη ακόμη να κάνει τα νάζια της, ωστόσο ακόμη κι ένα πανωφόρι μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση. Αν μάλιστα είναι σαν αυτό που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη τότε σίγουρα ναι!

Η παρουσιάστρια επέλεξε το κλασσικό χακί τζάκετ όμως αυτό είχε και μια φανταστική λεπτομέρεια στη τσέπη! Ποια είναι αυτή;

1680698144935-655128032-menegaki-pasxa-(1).jpg

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία στη μια τσέπη είναι ραμμένο με λευκή κλωστή το όνομα της ενώ στις μικρές τσέπες στο ύψος του στήθους έχει ραμμένα μικρές διακριτικές γαλάζιες χαντρούλες.

Μια απίθανη λεπτομέρεια που κάνει στο κλασσικό χακί της τζάκετ τη διαφορά!

Δες το στη gallery

Την Ελένη Μενεγάκη την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» που παρουσιάζει τα μεσημέρια στο MEGA με την ομάδα της. Η ίδια λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρο, με κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση να το επιβεβαιώνει. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πάντοτε προσεγμένη και κομψή, ενώ φροντίζει να επιλέγει ρούχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

menegaki-(1).jpg

Λατρεύει τα patterns, τα φωτεινά χρώματα, τα μίντι φορέματα, αλλά και τα κοστούμια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της και να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look για εμάς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, αλλά και στα social media, αποθεώνεται από το κοινό της, που την ακολουθεί φανατικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved