Ιδού ο νέος έρωτας της Δήμητρας Ματσούκα!
Showbiz

Ιδού ο νέος έρωτας της Δήμητρας Ματσούκα!

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Δήμητρα Ματσούκα, που μετά τον χωρισμό της από τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός νεαρού δημοσιογράφου και διευθυντή σύνταξης γνωστής εφημερίδας.



Φώτης Βαλλάτος λέγεται ο τυχερός που έχει κλέψει την καρδιά της Δήμητρας Ματσούκα και κατά πως φαίνεται αμοιβαία είναι τα αισθήματα αφού δεν και ο ίδιος δεν διστάζει μέσα από το φύλλο της σημερινής του εφημερίδας να περιγράψει στιγμές από το τελευταίο του ραντεβούμε τη sexy Δήμητρα.



«Η Δήμητρα Ματσούκα ισορροπεί κάπου εκεί που λέει και ο Φράνζεν. Είναι “δυσνόητη” και “εύκολη” ταυτόχρονα. Ανήκει στην ελίτ αλλά και στον λαό. Στο πίσω μέρος του μαγαζιού την παίρνω αγκαλιά, τη σηκώνω ψηλά και τραγουδάμε το “There is a light that never goes out”» γράφει ο ερωτοχτυπημένος ο δημοσιογράφος.



Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Δεκέμβριο, αλλά είναι η πρώτη φορά που ο Φώτης Βαλλάτος μιλά ανοιχτά για την αγαπημένη του. Μάλιστα, μέσα από τη στήλη του διηγείται και στιγμές των όλων όσων έζησαν οι δυο τους ένα βράδυ στο κέντρο της Αθήνας:«Η Δήμητρα έρχεται, φέρνοντας στο ένα λακάκι της στο αριστερό μάγουλο, στο δεξί δεν το έχει, και μετά σκύβει το κεφάλι, μιλά με αυτή την αργόσυρτη φωνή, ενώ από τα ηχεία του μαγαζιού παίζουν οι Kraftwerk και οι Depeche Mode».



Ο δημοσιογράφος που όπως δείχνει τρέφει μεγάλο πάθος για την sexy ηθοποιό, συνεχίζει την αφήγηση του:«Στον προτζέκτορα μέσα στο μαγαζί παίζει ένα φιλμ με τον Στιβ Μακουίν και η Δήμητρα είναι ανήσυχη, γιατί έρχεται πρώτη φορά εδώ και θα προτιμούσε να είναι σε ένα μαγαζί στη Σταδίου παρέα με συγγραφείς και διανοούμενους».



Μάλιστα, σαν σωστός «ιππότης», υπερασπίζεται και τις επαγγελματικές επιλογές της καλής του: «Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη περσόνα των ελληνικών media. Έπεσε στην παγίδα του lifestyle και φωτογραφήθηκε (το έχει μετανιώσει) σε αμφιβόλου αισθητικής editorials, ενώ στην ουσία είχε κάτι άλλο στο μυαλό της».



Έτσι, αποφασίζει να βάλει ο ίδιος τα πράγματα στη θέση τους και λέει: «Μερικά χρόνια μετά, αποφάσισε να γυρίσει το μύλο και να βρεθεί κάπου αλλού. Και τότε περιθωριοποιήθηκε και την έκραξαν ότι το γυρίζει στην κουλτούρα χάριν της καλλιτεχνικής αναγνώρισης».

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved