Να βρείτε κάποιον να σας φιλάει όπως ο Ρέμος την Μπόσνιακ! Το βίντεο έγινε viral!
Showbiz

Να βρείτε κάποιον να σας φιλάει όπως ο Ρέμος την Μπόσνιακ! Το βίντεο έγινε viral!

Μία πολύ τρυφερή στιγμή του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ απαθανάτισαν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδάει εκείνος, πριν από μερικά βράδια. 

Η σύζυγος του τραγουδιστή σπάνια καταφέρνει να ξεκλέψει χρόνο από την κόρη του, Ελένη για να βρεθεί στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και να τον απολαύσει επί σκηνής όπως έκανε παλιά.

Πριν από μερικά βράδια λοιπόν, η Υβόννη βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου για να απολαύσει τον Αντώνη στις ερμηνείες του σε τραγούδια τόσο δικά του όσο και συναδέλφων του τα οποία είναι πλέον διαχρονικά.

Ο τραγουδιστής, την ώρα που τραγουδούσε το «Προσωπικά» της Ελένης Δήμου κατέβηκε στα τραπέζια από τη σκηνή και πλησίασε τη γυναίκα της ζωής του τραγουδώντας και αφιερώνοντάς της το τραγούδι.

Εκείνη τον κοιτούσε με λατρεία ενώ όταν εκείνος τελείωσε την ερμηνεία του έσκυψε και τη φίλησε με τον πιο τρυφερό τρόπο, κάνοντας όλους τους θαμώνες που είχαν καρφώσει το βλέμμα τους πάνω τους, να τους καταχειροκροτήσουν.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος δεν φίλησε μόνο γλυκά τη σύζυγό του αλλά είπε και τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια για εκείνη, τονίζοντας πόσο σπουδαία για έναν άντρα είναι η γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο τα παιδιά του.

«Όλες οι γυναίκες είστε υπέροχες αλλά οι μάνες των παιδιών μας είστε οι πιο όμορφες» είπε εκείνος και η Υβόννη τον αγκάλιασε με λατρεία.

Τη στιγμή βέβαια απαθανάτισαν πολλοί θαμώνες, κάποιοι από τους οποίους το ανέβασαν στα social media και σε χρόνο dt έγινε viral μιας και το ζευγάρι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δημόσιες εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved