Θλίψη για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απώλεια και τα μηνύματα συμπαράστασης των φίλων της!
Showbiz

Θλίψη για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απώλεια και τα μηνύματα συμπαράστασης των φίλων της!

Δύσκολη μέρα η σημερινή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία απώλεια που της έχει ήδη κοστίσει συναισθηματικά. 

Η σκυλίτσα της έφυγε από τη ζωή και η όμορφη δημοσιογράφος, θέλησε να μοιραστεί τον πόνο και την θλίψη της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάποιοι από τους οποίους είχαν γνωρίσει από κοντά το σκυλάκι της.

Γνώριζαν λοιπόν πόσο πολύ δεμένη ήταν η Ευρυδίκη μαζί της και μάλιστα στο σετ φωτογραφιών και ενός βίντεο που ανέβασε στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αντίο μικρή μας, θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας 💔 #Hera».

Η σκυλίτσα ήταν στην αγκαλιά της από κουτάβι και είναι λογικό να έχει συνδεθεί συναισθηματικά μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Πέρασε μαζί της χαρές και λύπες και ο θάνατός της δεν θα μπορούσε παρά να κοστίσει συναισθηματικά στην Ευρυδίκη η οποία δέχτηκε «βροχή» τα μηνύματα από τους φίλους της, ανάμεσά τους και η Λάουρα Νάργιες η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτή τη δυσάρεστη είδηση όπως συνέβη και με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Κατά το παρελθόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβαζε φωτογραφίες με τον τετράποδο φίλο της και δεχόταν πολλά likes από τους followers της. Φυσικά η απώλεια αυτή δεν θα μπορούσε παρά να την καταρρακώσει καθώς την αγαπούσε πολύ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved