Νικολακοπούλου: «Στα 33 μου έγραψα το “Μαμά γερνάω” με προτροπή της Τσανακλίδου. Με βασάνισε αρκετά»
NDP photo agency
Showbiz

Νικολακοπούλου: «Στα 33 μου έγραψα το “Μαμά γερνάω” με προτροπή της Τσανακλίδου. Με βασάνισε αρκετά»

Η Λίνα Νικολακοπούλου μιλάει για το παρασκήνιο πίσω από το γνωστό της τραγούδι «Μαμά γερνάω» και για το αν θα συμμετείχε στη μουσική επιτροπή κάποιου μουσικού σόου. 

Για το πασίγνωστο και κορυφαίο τραγούδι της «Μαμά γερνάω» μίλησε μεταξύ άλλων η Λίνα Νικολακοπούλο στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στο κέντρο» που βρέθηκε καλεσμένη.

«Έγραψα το “μαμά γερνάω” 33 ετών. Ήταν ένα θέμα αρκετά δύσκολο και παραμένει, αλλά με την προτροπή της Τάνιας Τσανακλίδου που είχε χάσει τη μητέρα της, με βασάνισε αρκετά το πώς θα καταπιαστώ με αυτό το θέμα. Έπειδή πάντα είμαι μαχήτρια, θέλω να ανεβάζω τον πήχη, δεν το βιάστηκα, το άφηνα να ωριμάσει. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος ξέρεις πότε τελειώνει η νεότητα και αρχίζει η ενηλικίωσή του.

Εγώ ένιωσα βιολογικά ότι αφήνω πίσω τη νεότητα στην ηλικία των 28-30, οπότε ήμουν μέσα στο θέμα μου. Για μια γυναίκα, όταν περνάει ο χρόνος είναι διαφορετικό, το βλέπεις στο πρόσωπό σου. Ο χρόνος που περνάει δεν με πονάει, αρκεί να μην πονάει το σώμα μου. Το μόνο που προδίδει είναι το σώμα, ψυχικά είμαστε αιώνιοι. Μου αρέσει η ωριμότητα στους ανθρώπους. Βέβαια κοιτάω και το πόσο λαμπρή είναι η νεότητα», είπε η αγαπημένη τραγουδοποιός.

Όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε στην κριτική επιτροπή κάποιου μουσικού σόου, απάντησε: «Δεν θα γινόμουν κριτής. Έχω άλλο τρόπο να θέλω να δώσω τη γνώση μου ή την εμπειρία μου στους ανθρώπους και το κάνω πολύ ήσυχα. Η επαφή να μην είναι αρένα. Αν κάτι έχεις να πεις σε έναν άνθρωπο πρέπει να το πεις κατ’ ιδίαν».

1675177340080-245124377-voutsikakis-nikolakopoulou-piovani.jpg

«Κανονικά εάν υπήρχαν στον ρόλο τους και στη θέση τους οι δισκογραφικές δεν θα χρειαζόταν να πάει ένα παιδί στην αρένα. Σε κατ’ ιδίαν, όπως φαντάζεστε οι μισοί Έλληνες γράφουμε και οι άλλοι μισοί τραγουδάμε και καλά κάνουμε. Εγώ κάνω αρκετά χρόνια τώρα κάνω σεμινάρια και τα παιδιά που θέλουν να με βρουν τα παρακολουθούν. Με βρίσκουν λοιπόν», είπε τέλος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved