Χαριτίνη Καρόλου: «Η Βουγιουκλάκη μου είχε πει πως έπρεπε να παντρευτεί τον Πλωρίτη»
Showbiz

Χαριτίνη Καρόλου: «Η Βουγιουκλάκη μου είχε πει πως έπρεπε να παντρευτεί τον Πλωρίτη»

Ψηλή, ξανθιά με εκφραστικό βλέμμα, που η ομορφιά της θύμιζε τις γυναίκες των σκανδιναβικών χωρών. Τη θυμόμαστε από τους ρόλους της στις ταινίες «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από την ταινία «Οι σφαίρες δε γυρίζουν πίσω» του Νίκου Φώσκολου.

Η Χαριτίνη Καρόλου μιλά για όλα σε συνέντευξή της!

Η Αλίκη μου είχε φερθεί εξαιρετικά, θυμάμαι τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνεργασία μας. Ήταν πολύ εντάξει απέναντι μου. Το 1980 συνεργαστήκαμε πρώτα στο θέατρο με την παράσταση «Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» και μετά από έναν χρόνο που παίζαμε το έργο με τεράστια επιτυχία, η Αλίκη αποφάσισε να το κάνει ταινία κι έτσι με πήρε μαζί της. Δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έχουμε ζήσει μαζί.

  • Υπήρχε τότε η φήμη άτι η Βουγιουκλάκη ζήλευε τις ωραίες γυναίκες, είχατε αντιληφθεί εσείς κάτι τέτοιο;

Καμία σχέση. Με εμένα δεν είχε καμία τέτοια συμπεριφορά. Ήταν εντελώς φιλική και προστατευτική απέναντι μου από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Το μόνο που μου είχε πει, επειδή ήμουν ψηλή, ήταν να μην φοράω κόκκινα ρούχα και ψηλοτάκουνα στη σκηνή, για να μην φαίνεται η διαφορά μας στο ύψος, τίποτε άλλο.

xaritinii.jpg
  • Θυμάστε κάποιο ευτράπελο που είχε συμβεί στη συνεργασία σας;

Θυμάμαι ένα περιστατικό πολύ έντονα. Ήταν Χριστούγεννα και κάναμε πρόβες στο θέατρο. Έρχεται ένας φωτογράφος να την φωτογραφίσει για ένα εξώφυλλο ενός περιοδικού. Εκείνη τη στιγμή η Αλίκη μόλις είχε μάθει ότι ο γιος της είχε κλειστεί έξω από το σπίτι και ήταν πάρα πολύ ανήσυχη. Ο Γιαννάκης ήταν μαζί με την νταντά του έξω από την πόρτα και θυμάμαι την Αλίκη να λέει: «Παναγία μου, το παιδί μου είναι στον δρόμο, τι θα κάνω, να φωνάξουμε την πυροσβεστική να ανοίξει την πόρτα» και άλλα τέτοια.

Ξαφνικά εκεί που είναι σε πανικό για να δει τι θα κάνει με τον γιο της, αρπάζει τις δύο Χριστουγεννιάτικες μπάλες στα χέρια που της είχε φέρει ο φωτογράφος, ποζάρει με απίστευτη μαεστρία σε δευτερόλεπτα και βγάζει την καλύτερη φωτογραφία της καριέρας της. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πόσο γρήγορα άλλαζε η συμπεριφορά της. Το εξώφυλλο αυτό έμεινε στην ιστορία τότε.

  • Κάνατε παρέα και εκτός θεάτρου, βγαίνατε έξω, διασκεδάζατε με τη Βουγιουκλάκη;

Βεβαίως, κάναμε πολλή παρέα και εκτός δουλειάς. Δίναμε συμβουλές η μία στην άλλη για τα προσωπικά μας. Ενώ με την Τζένη Καρέζη που γυρίζαμε ένα σίριαλ εκείνο τον καιρό μαζί, δεν είχαμε καθόλου φιλικές σχέσεις. Ήταν περίεργη η συμπεριφορά της απέναντι μου.Ήταν κάπως απόμακρη και πάντα κρατούσε τις αποστάσεις της.

  • Είναι αλήθεια ότι η Αλίκη σας είχε εκμυστηρευτεί ότι έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη και όχι τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Η ιστορία με τον Μάριο Πλωρίτη ήταν αρκετό καιρό πριν γνωρίσει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Όταν μου το είπε αυτό, ήταν η περίοδος τα πράγματα με τον Παπαμιχαήλ ήταν πολύ άσχημα. Τσακώνονταν σχεδόν κάθε μέρα. Ο ένας υποψιαζόταν τον άλλον και γίνονταν μαλλιά κουβάρια.Ένεκα αυτής της κατάστασης, η Αλίκη σε κάποια βόλτα που κάναμε με το αυτοκίνητό μου είχε πει πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν ίσως πιο ήρεμη. Αυτό μου το είχε πει σαν μία σκέψη της, είπε η Χαριτίνη Καρόλου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved