Χαριτίνη Καρόλου: «Ο Φώσκολος ήταν λίγο κακότροπος» - Το άγνωστο περιστατικό σε γύρισμα
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Χαριτίνη Καρόλου: «Ο Φώσκολος ήταν λίγο κακότροπος» - Το άγνωστο περιστατικό σε γύρισμα

Η Χαριτίνη Καρόλου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο, τον οποίο δεν δίστασε να χαρακτηρίσει... κακότροπο, ενώ εξήγησε τι είχε συμβεί σε ένα γύρισμα όταν ένα άλογο την είχε ρίξει στις πέτρες.

  • Είχατε συνεργαστεί με τον Νίκο Φώσκολο. Πώς βλέπετε το θέμα που προέκυψε πριν λίγο καιρό με τα παράπονα που εξέφρασε ο Χρήστος Πολίτης; Η δική σας συνεργασία και αίσθηση ποια ήταν;

Είχαμε συνεργαστεί στην ταινία «Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω». Κάναμε κάτι γυρίσματα τότε στο χωριό Ρίζα, βόρεια της Κορίνθου σε ένα βουνό. Είχε πάρα πολύ κρύο και χιόνια και θυμάμαι ότι δεν είχα περάσει καθόλου καλά τότε. Περίμενα για μέρες μέσα στο κρύο για να κάνουμε το γύρισμα καθώς έπρεπε ο καιρός να ήταν καλός, αλλά ο καιρός δεν έφτιαχνε με τίποτα και είχα παγώσει, θυμάμαι επίσης που είχα μια σκηνή με ένα άλογο.

karolou-vugiuklaki.jpg

Με είχε στείλει η Φίνος Φιλμ να κάνω μαθήματα ιππασίας γι’ αυτή τη σκηνή. Όταν έφτασε η μέρα του γυρίσματος λοιπόν, το άλογο που μου έδωσαν ήταν τελείως ατίθασο. Όπως γυρίζαμε το πλάνο, κάνει ένα τίναγμα το άλογο και με πετάει πάνω στις πέτρες και όχι μόνο αυτό, με πάτησε ταυτόχρονα με το πόδι του.

Είχα μείνει κάτω εγώ και σφάδαζα από τους πόνους. Έρχεται από πάνω μου λοιπόν ο Φώσκολος και μου λέει: «Οι ηθοποιοί πρέπει να είναι γενναίοι, σήκω πάνω γρήγορα». Τι να κάνω κι εγώ... Σηκώθηκα όπως όπως με μια τεράστια μελανιά που είχα στο πόδι μου και συνέχισα το γύρισμα. Το άδικο της υπόθεσης είναι ότι η σκηνή αυτή δεν μπήκε ποτέ στην ταινία, κόπηκε στο μοντάζ.

  • Δεν συνεργαστήκατε ποτέ ξανά με τον Νίκο Φώσκολο;

Όχι, δεν συνεργαστήκαμε ποτέ ξανά. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν με φωνάζει για κάποιο νέο ρόλο, μου απάντησε απότομα: «Έχεις τον άντρα σου εσύ». Επειδή ο άντρας μου ήταν παραγωγός, θεώρησε ότι δεν έχω ανάγκη να δουλέψω μαζί του. Ήταν λίγο κακότροπος μπορώ να πω. Μπορεί σε άλλους να φερόταν αλλιώς, σε εμένα πάντως ήταν κάπως απότομος, είπε η Χαριτίνη Καρόλου στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved