H Μάρω Κοντού σε μια σπάνια εμφάνιση, τα ψώνια Λούλη – Κολιανδρή και το σικ σύνολο της Χρουσαλά
Showbiz

H Μάρω Κοντού σε μια σπάνια εμφάνιση, τα ψώνια Λούλη – Κολιανδρή και το σικ σύνολο της Χρουσαλά

Τα Πασχαλινά τους ψώνια συνεχίζουν οι επώνυμοι με μεγάλα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας πριν την εγκαταλείψουν για μικρές εξορμήσεις.

Αυτή τη φορά μάλιστα ο φωτογραφικός φακός στάθηκε τυχερός καθώς απαθανάτισε σε μια από τις σπάνιες εξόδους της την Μάρω Κοντού.

Φορώντας ένα λευκό παντελόνι, μια μακριά πλεκτή ζακέτα και ένα ζευγάρι λευκά και άνετα sneakers η ηθοποιός την οποία φέτος απολαμβάνουμε στη Γη της Ελιάς, απαθανατίστηκε σε εμπορικό κέντρο να κάνει τις Πασχαλινές της αγορές. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που τη βλέπουμε σε παπαράτσι φωτογραφίες.

Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου «τσακώσαμε» και τη Μαριέττα Χρουσαλά να κάνει τις αγορές της. Με εντελώς φυσικό look, δίχως ίχνος μακιγιάζ κι ένα σικάτο σύνολο η Μαριέττα χαμογελαστή έκανε τη βόλτα της. Φυσικά και μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της αφού επέλεξε ένα σύνολο μοναδικό. Μακρύ μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με crop λευκό ζακετάκι και μαύρα sneakers.

Τέλος στο Golden Hall απαθανατίστηκε ο Χρήστος Λούλης παρέα με την σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή να κάνουν τις τελευταίες Πασχαλινές αγορές τους. Αυτή τη φορά το ζευγάρι δεν είχε μαζί τα παιδιά του και έτσι είχαν την ευκαιρία να πιούν και τον καφέ τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved