Ματθαίος Γιαννούλης: Στη Νάξο με τον... μπατζανάκη του και δεν πάει ο νους σας ποιος είναι!
Showbiz

Ματθαίος Γιαννούλης: Στη Νάξο με τον... μπατζανάκη του και δεν πάει ο νους σας ποιος είναι!

Ενόψει γιορτών, ο Ματθαίος Γιαννούλης βρίσκεται ήδη στο νησί του, τη Νάξο αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε τη συνάντηση που θα είχε εκεί και που πραγματικά μας εξέπληξε!

«With my Batzanaki Prodromos Kathiniotis A this year Easter together in Naxos! Beer on the MEZE MEZE.... family friendly and beautiful!!» έγραψε σε... τέλεια ελληνικά ο Ματθαίος Γιαννούλης ο οποίος πόζαρε με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη, φιναλίστ του πρώτου Big Brother τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους καθώς απολάμβαναν παραδοσιακούς νησιώτικους μεζέδες.

Το πιθανότερο είναι ότι η λέξη «μπατζανάκης» που υποδηλώνει πιθανή συγγένεια -είναι δύο γαμπροί που έχουν παντρευτεί δύο αδελφές- αναφέρθηκε με μεγάλη διάθεση χιούμορ και τίποτα παραπάνω όμως σημασία έχει πως ο γνωστός τραγουδιστής και ο άλλοτε reality παίκτης έχουν κάνει καλή παρέα και περνούν καλά αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καιρό να δούμε δημόσια τον Πρόδρομο ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο νησί του, τη Σκόπελο, καθώς θεώρησε πως η πορεία του στην Αθήνα και στα media, είχε ολοκληρωθεί. Έτσι, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο νησί του.

Η τελευταία φορά που τον είχαμε δει στην τηλεόραση ήταν όταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο πρώην παίκτης του Big Brother είχε αναφερθεί στα απίστευτα χρηματικά ποσά που εξασφάλιζε μετά το ριάλιτι, αλλά και στις ευκαιρίες που του δόθηκαν, σε μια εποχή, η οποία φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα την τωρινή.

Δείτε τη φωτογραφία του με τον Ματθαίο Γιαννούλη στη Νάξο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved