Λία Τσουζντάν: Περιπέτεια υγείας για την πρώην παίκτρια του GNTM! Οι φωτό μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Λία Τσουζντάν: Περιπέτεια υγείας για την πρώην παίκτρια του GNTM! Οι φωτό μέσα από το νοσοκομείο

Η Λία Τσουζντάν είχε ξεχωρίσει σε προηγούμενο κύκλο του GNTM για τον ήρεμο και χαμηλού προφίλ χαρακτήρα της αλλά και την ξεχωριστή ομορφιά της αλλά και τις τέλειες αναλογίες της. 

Η νεαρή καλλονή προσφάτως είχε μία περιπέτεια υγείας που την ανάγκασε να νοσηλευτεί. Αν και η Λία ανέβασε φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, δεν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τους λόγους που χρειάστηκε να νοσηλευτεί ενώ δικοί της άνθρωποι τής έκαναν και πλάκα με τα σχόλιά τους.

Στις περισσότερες από τις φωτογραφίες που ανέβασε, απεικονίζεται να έχει ορό και να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου που μόνο ευχάριστο δεν είναι.

Η ίδια πάντως, φαίνεται πως έχει αφήσει οριστικά πίσω της αυτή την περιπέτεια καθώς ανέβασε στόρι από βραδινή της έξοδο χθες το βράδυ σε αγαπημένο της στέκι στο Περιστέρι, δηλώνοντας ότι νιώθει υπέροχα που είναι ξανά πίσω.

Η Λία Τσουζντάν είχε συμμετάσχει στο GNTM 3 και από τις οντισιόν ακόμα του παιχνιδιού είχε ξεχωρίσει για το ταμπεραμέντο και τις τέλειες αναλογίες της και μάλιστα είχε αναδειχθεί ως μία από τις καλύτερες παρουσίες στο top 20 των μοντέλων που πέρασαν εκείνη τη χρονιά από το ριάλιτι μοντέλων.

Να θυμίσουμε ότι η 23χρονη σήμερα Λία είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2018. Κυνήγησε το όνειρό της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μία χαρά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved