Μαρία Ηλιάκη: Το σπίτι της είναι elegant, φωτεινό και με γωνιές… που θα λατρέψεις!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το σπίτι της είναι elegant, φωτεινό και με γωνιές… που θα λατρέψεις!

Σε ένα υπέροχο σπίτι γεμάτο όμορφες γωνιές ζει η Μαρία Ηλιάκη με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

Το ζευγάρι έχει πλέον μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και η παρουσιάστρια αυτό που ήθελε ήταν να δημιουργήσει ένα ζεστό σπιτικό για την οικογένειά της και αυτό έκανε.

Η μικρή Κατερίνα πλέον έχει βρει τα πατήματά της, περιπλανιέται μέσα στο σπίτι, ανακαλύπτει και η περήφανη μαμά φροντίζει ώστε να το κάνει με ασφάλεια. Έτσι λοιπόν έχει δημιουργήσει άνετες μεριές, λειτουργικές και με όμορφη διακόσμηση.

iliaki-(10).jpg

«Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού», είχε γράψει η ίδια όταν ξεκινούσε τη μετακόμιση στο σπίτι της. Οι χώροι είναι μοντέρνοι, ευρύχωροι και κυριαρχεί το λευκό με πολλά φυτά ώστε να δίνει θετική ενέργεια.

Δες εικόνες στη gallery

«Μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο με τη μικρή αλλά υπάρχουν και ώρες που θέλω να αφιερώσω στον εαυτό μου, να κάνω τη γυμναστική μου, να πάω στη δουλειά μου… Ο Στέλιος, επειδή τυχαίνει να είναι και γυναικολόγος είμαι πολύ τυχερή γιατί ήξερε και την ψυχολογία μου και καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικός ο ρόλος του μπαμπά.

iliaki-(1).jpg

Όχι μόνο σε πρακτικά θέματα αλλά και στο πως θα μπουστάρει τη μαμά. Τώρα έχουμε μάθει ότι όταν ο μπαμπάς είναι στην Αθήνα, κάθε πρωί θα κάτσει μια ώρα στο κρεβάτι με τον μπαμπά της να παίξει. Τη βλέπεις ότι της αρέσει, φαίνεται στο ύφος της», έχει πει ίδια σε συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved