6 + 1 Eλληνίδες που έχουν παραδεχτεί δημόσια πως έχουν κάνει μπότοξ!
Showbiz

6 + 1 Eλληνίδες που έχουν παραδεχτεί δημόσια πως έχουν κάνει μπότοξ!

Τα στερεότυπα έχουν καταρριφθεί και οι γυναίκες πλέον έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους φυσικά.

Μπορεί η εικονική πραγματικότητα των social media να δίνει «πόνο» ωστόσο υπάρχουν κι εκείνες οι εξαιρέσεις των Ελληνίδων που τα έχουν βρει απόλυτα με τον χρόνο που περνά κι έχουν παραδεχτεί δημόσια πως έχουν κάνει μπότοξ.

Μπέττυ Μαγγίρα

maggira.png

«Δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να γίνο¬νται με τέτοιο τρόπο που να μην αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Έχω κάνει κι εγώ τα "γεμισματάκια" μου, λίγο μποτοξάκι στο κούτελο. Αυτά πρέπει να τα κάνεις όσο είσαι ακόμη νέα. Έτσι και γεράσεις, δεν θέλεις botox. Αυτό είναι που προσπαθούμε να αποφύγουμε, τα νυστέρια»

Μιμή Ντενίση

ntenisi.jpg

«Οι άνθρωποι που κινούνται στο χώρο των media πρέπει να διατηρούν την εικόνα τους αναλλοίωτη. Είχα ρωτήσει κάποτε ένα μεγάλο πλαστικό χειρουργό αν θα χρειαζόταν να κάνω κάποια επέμβαση και μου απάντησε ότι, αν έκανα λίφτινγκ, θα κατέληγε το μάτι μου σαν Κινέζας. Πρέπει, λέει, πρώτα να πέσει λίγο και μετά να το τραβήξουμε. Ευτυχώς, έχω πολύ καλό δέρμα. Έχω πάρει από τη μητέρα μου»

Βίκυ Καγιά

kagia.jpg

«Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα", έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. "Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα", είχε προσθέσει. "Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου»

Μαρία Μπεκατώρου

bekatorou.jpg

«Βέβαια και έχω κάνει botox. Τα τελευταία χρόνια κάνω, και δεν είναι κάτι που το θεωρώ κακό»

Μαρία Μπακοδήμου

bakodimou.jpg

«Κανένα μποτοξάκι πού και πού θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε»

Κατερίνα Καινούργιου

kainourgiou-2.jpg

«Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά. Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος»

Αγγελική Νικολούλη

nikolouli.jpg

«Όχι υπερβολικά πράγματα, αυτά τα παγωμένα βλέμματα και τα φουσκωμένα χείλη εμένα με τρελαίνουν. Είμαι ένα παιδί στην ψυχή μου, που δεν μ’ έχει επηρεάσει ούτε ο χρόνος ούτε η ηλικία. Δεν σκέφτομαι τα χρόνια που φεύγουν, εγώ νιώθω καλά μ’ εμένα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved