Χριστιάνα Μπέτα: «Δεν τραγουδάω. Όµως, µου αρέσει πολύ η µουσική»
Showbiz

Χριστιάνα Μπέτα: «Δεν τραγουδάω. Όµως, µου αρέσει πολύ η µουσική»

Η Χριστιάνα Μπέτα µίλησε για τη µεγάλη της αγάπη, για την Τέχνη, τη µητέρα της αλλά και για τους στόχους της.

Μίλησέ µας για την τελευταία σου έκθεση.

Η πρώτη ατοµική µου έκθεση στην Αθήνα πραγµατοποιήθηκε στις 3 Απριλίου στο Foyer του θεάτρου «Παλλάς», µε τίτλο «Through my eyes». Είµαι πολύ ευγνώµων που έγινε σε έναν τόσο όµορφο και εµβληµατικό χώρο. Κυρίως, όµως, είµαι χαρούµενη που ο κόσµος αγκάλιασε αυτήν την έκθεση, γέµισε τον χώρο και τα έργα µου µε θετική ενέργεια και έλαβα πολύ όµορφα σχόλια. Με τη βοήθεια του κυρίου Κατσαρίδη, του Panas group, του επιµελητή µου, κυρίου Λούδου, και όλων των ανθρώπων που αγκάλιασαν τα έργα µου, έγινε ένα όνειρο πραγµατικότητα.

Από πού εµπνέεσαι;

Εµπνέοµαι από πολλά πράγµατα. Κυρίως από τη ζωή. Ο κόσµος είναι µαγικός, αν τον παρατηρήσεις. Μου αρέσει το φως, τα χρώµατα και οτιδήποτε φωνάζει «χαρά». Οι καλλιτέχνες έχουµε µια δύναµη να µεταφέρουµε µηνύµατα και να δηµιουργούµε συναισθήµατα στον κόσµο. Θέλω τα δικά µου µηνύµατα να είναι µηνύµατα ελπίδας, χαράς και αγάπης. Εµπνέοµαι από τη φύση και τα τοπία, που µε ταξιδεύουν και µου δηµιουργούν συναισθήµατα ευτυχίας. Πηγή έµπνευσής µου αποτελεί και η µουσική, κυρίως των δεκαετιών του 1960 και του 1970. Τα κύρια θέµατα της έκθεσής µου είναι τα τοπία και η έννοια της οπτικής. Θέλω ο παρατηρητής να αισθάνεται ότι βρίσκεται µέσα στον πίνακά µου και να µπορεί να εκµεταλλεύεται όλες τις οπτικές γωνίες.

c18c2e60-XRISTIANA_MPETA_DIAMERISMA3.jpg

Ποιο είναι το επόµενο βήµα σου;

Να µάθω όσο περισσότερα µπορώ για την Τέχνη γενικότερα. Το ακαδηµαϊκό µου ταξίδι ξεκινάει τον Οκτώβριο. Θέλω να εξελιχθώ ως καλλιτέχνις. Εχουµε οργανώσει κάποιες ακόµα εκθέσεις µέχρι τον Σεπτέµβριο και, µόλις οριστούν οι ηµεροµηνίες, θα κοινοποιήσω και τις λεπτοµέρειες.

Τι έχεις σπουδάσει και πώς αποφάσισες να ασχοληθείς µε τη ζωγραφική;

Εχω τελειώσει Πολιτικές Επιστήµες και Νοµική. Ζωγράφιζα από µικρή και ήµουν ιδιαίτερα τυχερή, γιατί και οι δύο µου γονείς, καθώς και η αδερφή µου, πάντοτε µε υποστήριζαν στην καλλιτεχνική µου πορεία. Θα έλεγα ότι οδηγήθηκα στο να ασχοληθώ επαγγελµατικά µε την Τέχνη πολύ φυσικά και οργανικά. Με πήγε µόνος του ο δρόµος. Και είµαι πολύ ευγνώµων γι’ αυτό.

1655132937117-665151602-kris_betta__208935823_534476481309506_6555148398065713305_n.jpg

Η µητέρα σου στηρίζει την απόφασή σου;

Φυσικά. Ολη η οικογένειά µου είναι δίπλα µου. Είµαστε όλοι πολύ δεµένοι µεταξύ µας και στηρίζουµε ο ένας τον άλλον σε ό,τι απόφαση πάρουµε.

Εσύ τραγουδάς;

∆εν τραγουδάω, όχι. Οµως, µου αρέσει πολύ η µουσική.

Ποιο είναι το αγαπηµένο τραγούδι της µητέρας σου και γιατί;

«Αν υπάρχει παράδεισος». Νιώθω ότι έχει γραφτεί για εµένα, την αδερφή µου και τη µητέρα µου.

Της λες τα προσωπικά σου;

Ναι, τις περισσότερες φορές. Και οι δύο µου γονείς µε καθοδηγούν µε εξαιρετικές συµβουλές.

mpetaexo-696x474.webp

Τσακώνεστε ποτέ;

"Οπως όλες οι µητέρες µε τις κόρες τους, για καθηµερινά, επουσιώδη θέµατα. Τίποτα σηµαντικό." είπε η Χριστιάνα Μπέτα στο Secret των Παραπολιτικών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved