Βάσω Γουλιελμάκη: Το αδιανόητο περιστατικό που της συνέβη μέσα στην εκκλησία
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: Το αδιανόητο περιστατικό που της συνέβη μέσα στην εκκλησία

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και η Βάσω Γουλιελμάκη ήταν από τις κυρίες της showbiz που πήγαν στην εκκλησία.

Η ίδια, μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι βρίσκεται μακριά από την Αθήνα ωστόσο αποκάλυψε και ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη μέσα στην εκκλησία.

«Όταν βρίσκομαι το Πάσχα σε μικρότερες επαρχιακές πόλεις φροντίζω λίγο παραπάνω την εμφάνιση μου αφού νοιώθω την ανάγκη και εγώ αλλά και όλοι όσοι είναι κοντά μου να με βλέπουν περιποιημένη, άλλωστε είναι και μικρές οι κοινωνίες που δεν αφήνουν κανέναν απαρατήρητο!
Προχώρησα στο κατώφλι της εκκλησίας ,άναψα τα κεράκια μου και προσκύνησα έψαξα να βρω κάπου να κάτσω ,η λειτουργία θα κρατούσε αρκετά το ψηλό παπούτσι που φορούσα δεν ήταν καθόλου βολικό!
Είδα την πιο κοντινή μου θέση αλλά επάνω υπήρχε μια γυναικεία τσάντα, πλησίασα ευγενικά και έσκυψα κοντά στην , κοντοκουρεμένη κυρία. -θα μπορούσα να καθίσω εδώ;-της είπα ευγενικά.

vasogoulielmaki_336940997_1240177136609271_3320316833008981150_n.jpg


-Ε, όχι περιμένω μια φίλη μου-μου είπε με απαξίωση και δήθεν φιλική διάθεση.
πήγα να φύγω αλλά μια κυρία στο πίσω ακριβώς κάθισμα μου έδειξε μια θέση δίπλα στον τοίχο.
Δεν είχα άλλη επιλογή όλες οι θέσεις ήταν πιασμένες στριμώχθηκα δίπλα στον τοίχο
Λίγο μετά κατέφθασε μια νεότερη κυρία που σίγουρα μόλις είχε σηκωθεί ,το πίσω μέρος του κεφαλιού της το μαρτυρούσε ότι δεν είχε χτενιστεί ή ότι ήταν για ώρες ακουμπισμένη στο μαξιλάρι. Ρώτησε κι αυτή με τη σειρά της την κοντοκουρεμένη κυρία εάν μπορούσε να κάτσει δίπλα της, αφού υποθέτω έδωσε την ίδια απάντηση είδα την κυρία στο πίσω κάθισμα η ίδια που μου είχε δείξει την κενή θέση, να την ακουμπάει στον ώμο λέγοντας της επιτακτικά -κάτσε, κάτσε!


Έτσι η κοντοκουρεμένη κυρία με δυσαρέσκεια αναγκάστηκε να μαζέψει την τσάντα της από το άδειο κάθισμα για να καθίσει δίπλα της η νεότερη αχτένιστη κυρία.
Καθ'ολη τη διάρκεια της λειτουργίας η νεότερη κυρία έπαιζε με το κινητό της λέγοντας συνεχώς αι γαμ...σου, ξεφυσωντας τη μύτη της που έτρεχε ασταμάτητα! έβηχε συνεχώς, όμως μάσκα δεν φορούσε!

Η κοντοκουρεμένη κυρία γυρνούσε το κεφάλι της από την άλλη, κάποια στιγμή γύρισε με κοίταξε με περιεργάστηκε και μάλλον με αναγνώρισε αφού αμέσως μετά μου χαμογέλασε και λίγο αργότερα μου έβαλε λίγα ροδοπέταλα σχεδόν με βία στη χούφτα μου. Η καλή μου μάλλον αισθάνθηκε άσχημα που μου στέρησε τη θέση δίπλα της. Αχ Θεέ μου άνοιξε τις θύρας σου και βάλε μας όλους μέσα ,άνθρωποι είμαστε με πάθη, λάθη, αδυναμίες! καλή ανάσταση!», έγραψε στη λεζάντα της η Βάσω Γουλιελμάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved