Πάσχα 2023: Οι προορισμοί όπου περνούν τις άγιες μέρες οι Έλληνες celebs μαζί με αγαπημένα πρόσωπα
Showbiz

Πάσχα 2023: Οι προορισμοί όπου περνούν τις άγιες μέρες οι Έλληνες celebs μαζί με αγαπημένα πρόσωπα

Πάσχα 2023: Μετά από απανωτά lockdown, αναταραχές και προβλήματα, οι Έλληνες είδαν το φετινό Πάσχα ως την ιδανικότερη αφορμή για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. 

Ανάμεσά τους και οι celebs οι οποίοι πήραν το πρώτο πλοίο, αεροπλάνο, αυτοκίνητο και όποιο άλλο μεταφορικό μέσο για να βρεθούν εκεί που ονειρεύονταν το προηγούμενο διάστημα. Και τα κατάφεραν...

Στην Αιτωλοακαρνανία, στην Αμφιλοχία και τις πιο όμορφες γωνιές της περιοχής περιπλανιέται μαζί με την κόρη της Έιντα η Χριστίνα Κοντοβά που επέλεξε να μην ακολουθήσει μία παρέα της στην Ισλανδία όπου είχε βρεθεί πρόσφατα αλλά να ζήσει ένα καθαρά ελληνικό Πάσχα. Ανέβασε υπέροχες φωτό από το ταξίδι της:

«Στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια…
Απόλυτη ηρεμία και ανυπέρβλητη ομορφιά.
Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση και ψυχική ανάταση» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε η Ευρυδίκη απ' όπου βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της Μπομπ Κατσώνη. Το ζευγάρι απολαμβάνει μία υπέροχη απόδραση σε έναν τόπο που τους έχει ξετρελάνει και τους δύο. Δείτε φωτογραφίες:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα περνά το πρώτο Πάσχα του στην Καλιφόρνια και μάλιστα οι δυο τους ανεβάζουν διάφορες φωτογραφίες από τα ίδια μέρη, αλλά ξεχωριστά.

Η Αθηνά Οικονομάκου με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο τους παιδιά, βρίσκονται στην Σαντορίνη όπου ο επιχειρηματίας διαθέτει ξενοδοχειακή μονάδα και περνούν τις άγιες αυτές μέρες.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε ήδη τις πρώτες εικόνες από το νησί όπου περνάει όμορφες στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CrDHua9NGzO

Στην Αρχαία Κόρινθο περνάει τις μέρες αυτές η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μάλιστα χθες επισκέφτηκε και τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών μαζί με τα παιδιά της δείχνοντας να απολαμβάνει την όμορφη και ηλιόλουστη μέρα. Μάλιστα εκεί συνάντησε και καλούς φίλους, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα.

Στην Πελοπόννησο παραδοσιακά περνάει το φετινό Πάσχα η Δανάη Μπάρκα. Η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη διαθέτουν εκεί ξενοδοχειακή μονάδα την οποία όλοι μαζί επισκέπτονται συχνά καθώς είναι το ησυχαστήριό τους:

Ένα ταξίδι ζωής απολαμβάνει για λίγες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου αφού βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Μπορεί το φετινό Πάσχα να μην έχει για εκείνη γεύση από... τσικνιστό οβελία όμως οι στιγμές που βιώνει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού είναι μοναδικές και θα της μείνουν αξέχαστες. Η ίδια ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες ενώ χθες επισκέφτηκε και το ΜΟΜΑ, το διάσημο Μουσείο μοντέρνας τέχνης στη Νέα Υόρκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved