Αυτή η νύχτα μένει: Πρωταγωνιστής της σειράς ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς με την πιο τρυφερή φωτό
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει: Πρωταγωνιστής της σειράς ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς με την πιο τρυφερή φωτό

Ο Πόντικας, ή αν προτιμάτε ο Ιωάννης Απέργης, της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, επέλεξε το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου για να ανακοινώσει τα ευχάριστα!

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος βλέπει τα τελευταία χρόνια τις μετοχές του ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στο... χρηματιστήριο της τηλεόρασης ανακοίνωσε με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία ότι πρόκειται σύντομα να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς!

«Ο Οδυσσέας μας θα έχει μικρότερο αδερφάκι!
Για την ώρα αγκαλιάζουμε την κοιλίτσα της μαμάς και την φιλάμε!
Σε ευχαριστούμε μαμάκα μας» έγραψε ο Ιωάννης Απέργης, στη λεζάντα μίας οικογενειακής φωτογραφίας.

Σε αυτή κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του, τη σύζυγό του σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μιας και φαίνεται η κοιλίτσα της αλλά και το υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει το ζευγάρι.

Πανευτυχής για την εξέλιξη αυτή, προφανώς είχε μοιραστεί τη συγκεκριμένη είδηση μόνο με πολύ δικούς του ανθρώπους και φαίνεται πως τώρα ήταν έτοιμος για να ανακοινώσει αυτή την τόσο όμορφη εξέλιξη της οικογενειακής του ζωής μέσα από τα social media.

O Ιωάννης Απέργης έζησε το θαύμα της ζωής τον Μάιο του 2021 όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του Οδυσσέας και σε λίγους μήνες θα κρατάει και πάλι στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειάς του που έχει επιλέξει να δημιουργήσει με τη σύζυγό του Κατερίνα Νικοδήμα.

Δείτε παρακάτω την υπέροχη φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved