Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση της για το Πάσχα - «Δεν χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων»
Showbiz

Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση της για το Πάσχα - «Δεν χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων»

Μαζί με την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν περνάει αυτές τις άγιες ημέρες η Εριέττα Κούρκουλου.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου βιώνει την απόλυτη ευτυχία μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και τον μονάκριβο γιο τους, Νίκο. Η ίδια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής καθώς τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι vegan. Μέσα από τη νέα της ανάρτηση μοιράζεται τις σκέψεις της για το Πάσχα, μία γιορτή που τους στεναχωρεί αρκετά και τους δύο λόγω της υπερκατανάλωσης κρέατος.

Το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου η Εριέττα Κούρκουλου πήγε στην παραλία με τον σύζυγό της και τον γιο τους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στα social media και γράφοντας ένα μακροσκελές μήνυμα για το Πάσχα.

«Η οικογένειά μας διαλέγει την αγάπη και την ενσυναίσθηση, απορρίπτοντας ότι δεν συνάδει με αυτές τις αξίες. Γιορτάζουμε και εμείς την Ανάσταση του Χριστού, αλλά δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να χυθεί το αίμα αθώων πλασμάτων, να παλουκωθούν και να γυρίζουν στην σούβλα ενώ γελάμε και χορεύουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες.

koyrkoyloy2.png

Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη, ενώ οι περισσότερες παραδόσεις που δημιουργήθηκαν αργότερα από εμάς στηρίζονται στην εκμετάλλευση, την βαρβαρότητα και τον θάνατο. Η αγάπη είναι και θα είναι πάντα ο πιο σωστός και ο πιο σίγουρος δρόμος και χαίρομαι πολύ που βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να τον ακολουθούν! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Διαβάστε ακόμη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved