Πάσχα στην Κρήτη για τη Ζήνα Κουτσελίνη: Η απλή εμφάνιση, η παραδοσιακή κουζίνα και οι ρακές
Showbiz

Πάσχα στην Κρήτη για τη Ζήνα Κουτσελίνη: Η απλή εμφάνιση, η παραδοσιακή κουζίνα και οι ρακές

Την Κρήτη επέλεξε η Ζήνα Κουτσελίνη για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" θέλησε να ξεκουραστεί μερικές ημέρες και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Η ίδια κάθε χρόνο επιλέγει για τις ημέρες του Πάσχα να κάνει διαφορετικές εξορμήσεις. Φέτος επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να περάσει τις διακοπές της, κάνοντας αγροτουρισμό σε αγρόκτημα βραβευμένο για την παραδοσιακή κρητική του κουζίνα βασισμένη σε προϊόντα που παράγονται επί τόπου.

Η παρουσιάστρια πόζαρε απλή και χωρίς μακιγιάζ με αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως θα δείτε παρακάτω ανέβασε φωτογραφίες από το μαγείρεμα σαλιγκαριών, ένας πολύ ιδιαίτερος και πεντανόστιμος μεζές για τους Κρητικούς ενώ η ίδια απολαμβάνει ρακί.

Στην ανάρτηση που έκανε έγραψε: "Μια πρωτόγνωρη εμπειρία με πολύ πεσκέσι απο τη γη! Ο ιδιοκτητης του Panagiotis Magganas με πολύ μεράκι για καλό πεσκέσι δημιούργησε ένα αγρόκτημα για όσους αγαπούν τη φύση και τη μάνα γη! Γευτήκαμε τα πεσκέσια του αλλά και την κρητική φιλοξενία! Του υποσχέθηκα ότι θα επιστρέψω και με την κάμερα της εκπομπής… να δώσουμε “συνταγές ζωής”. Ο αιώνιος μας φίλος Μιχάλης Βλατάκης πάντα κοντά μας! Michalis Vlatakis πρόεδρος του συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων! Πάντα είναι η αιτία να γνωρίζουμε κομμάτια της Κρήτης ξεχωριστά!"

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved