Πάσχα 2023 - Συγκινεί η Χρηστίδου: Ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση» από το μνήμα της μητέρας της
Showbiz

Πάσχα 2023 - Συγκινεί η Χρηστίδου: Ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση» από το μνήμα της μητέρας της

Ο πόνος είναι μεγάλος, όσα ταξίδια και αν κάνει, όση χαρά και αν της δίνουν τα δύο παιδιά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση Κυρίου βρέθηκε στο μνήμα της μητέρας της. 

Από εκεί θέλησε να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους followers της, θέλοντας να μοιραστεί αυτή την τόσο προσωπική στιγμή της.

Η παρουσιάστρια τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στο Ντουμπάι για ταξίδι αναψυχής μαζί με τα παιδιά της όμως γύρισε εγκαίρως στα πάτρια εδάφη για να είναι κοντά στην οικογένειά της τόσο την Ανάσταση όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Φυσικά οι πρώτοι άνθρωποι που αντίκρισε ήταν ο αδελφός της αλλά και ο πατέρας της που τόσο πολύ αγαπά και τους έχει αδυναμία.

Σήμερα το πρωί όμως δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί και στο νεκροταφείο για να επισκεφτεί τον τάφο της μητέρας της.

Της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και κάτι τέτοιες ώρες που όλοι μας θέλουμε να είμαστε με τα μέλη της οικογένειάς της, της λείπει ακόμα παραπάνω.

Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε το εν λόγω στιγμιότυπο, θέλοντας να μοιραστεί τη θλίψη της για την απώλειά της, για ακόμα μία φορά. Και φυσικά συγκίνησε τους followers της οι οποίοι φρόντισαν να της στείλουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved