Κατερίνα Στικούδη: O Bαγγέλης Σερίφης της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση
NDP photo agency
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: O Bαγγέλης Σερίφης της έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Κατερίνα Στικούδη και από το πρωί έχει λάβει αμέτρητες ευχές τόσο από τους φίλους της όσο και από τους θαυμαστές της.

Οι πιο όμορφες ευχές όμως ήρθαν από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη ο οποίος έσπευσε να της ευχηθεί με τα πιο τρυφερά λόγια και διαδικτυακά.

Ο ίδιος έγραψε μια ερωτική εξομολόγηση για την αγαπημένη του στο Instagram.

«Αυτό είναι και θα είναι το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει. Και κάθε φορά θα μου κόβει την ανάσα. Δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά, είναι ο καθρέφτης ενός υπέροχου εσωτερικού κόσμου, καλοσύνης, αλτρουισμού και ευγένειας σε ένα κόσμο που τα έχει ανάγκη. Χρόνια σου πολλά και μην αλλάξεις τίποτα!!» έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης.

Δείτε τη δημοσίευση

https://www.instagram.com/p/CrFs3nwIEoL

Με τον ίδιο τρόπο είχε ευχηθεί και η ίδια στον αγαπημένο της για τα γενέθλια του.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια-παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη και τον καλό τους φίλο, Νίκο Βουρλιώτη.

«14 χρόνια μαζί ..κάποιοι μου λένε «πολλά ε;» Και απαντάω «είναι σαν να γνωριστήκαμε χτες. Δεν ξέρω πως το κανείς αλλά κάθε μέρα που περνάει με κανείς τόσο χαρούμενη… χρόνια σου πολλά λοιπόν Βαγγέλη Σερίφη .. Σε λατρεύω .. ❤️», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη κάτω από το post της.

https://www.instagram.com/p/CmeohxEtRgb

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved