Πάσχα 2023 – Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Η στιγμή που τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά έγινε viral
Showbiz

Πάσχα 2023 – Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη: Η στιγμή που τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά έγινε viral

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κόρες τους – Αριάνα και Φιλίππα – πέρασαν το Πάσχα στη Σίφνο.

Το ζευγάρι πήρε τις κόρες του και πήγε στο νησί που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα και στο νησί συναντήθηκε με αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανήμερα του Πάσχα δημοσίευσε ένα βίντεο με τις κόρες της, ένα βίντεο όπου τηρούν την παράδοση και τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά.

bomba-me-didimes.jpg

Οι μικρές ενθουσιασμένες που κρατούν στα χέρια τους τα κόκκινα αυγά, ακούνε όσα τους λέει η μαμά τους και... ακολουθούν πιστά τις συμβουλές της για το σωστό τσούγκρισμα.

H Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το χαριτωμένο βίντεο σχολιάζοντας στη λεζάντα του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram: "Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους 🐞
Εμείς πρώτη μας φορά σπάμε κόκκινα αυγά 🥚".

Το βιντεάκι με την Αριάνα και τη Φιλίππα έχει ήδη γίνει viral!

https://www.instagram.com/p/CrG0eofqdLc

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Χριστίνα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της:

«Τον πρώτο 1-1μιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 μήνες που φεύγω 8 ώρες αυστηρά και όλα τα άλλα είναι μπέμπες».

Και είχε τονίσει:

«Όταν γέννησα, ήταν συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα, όλο μου το mentality. Εκτός του ότι ήρθε αυτή η καταιγιστική αγάπη για τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά. Τα έκανα όλα φιλικά προς μένα, ήταν μεγάλη αλλαγή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved