Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετά την Αίγυπτο στην Πάρο για το Πάσχα τους!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετά την Αίγυπτο στην Πάρο για το Πάσχα τους!

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου συνέχισαν τις πασχαλινές τους διακοπές στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου. Από την παρέα δεν έλειπε ο γιος τους. Ο μικρούλης έχει ήδη γεμίσει τα «μπαγκάζια» του με πλήθος εμπειριών από τα ταξίδια του με τους γονείς του!

Μπορεί εδώ και τέσσερις μήνες να έχει αλλάξει η καθημερινότητα της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά τον ερχομό του γιου τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι θα απωλέσει τις παλιές του συνήθειες και δεν θα συνεχίσει τα υπέροχα ταξίδια του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η περίοδος του Πάσχα και των εορτών φαίνεται πώς ήταν μια ιδανική περίοδος για να περάσει ποιοτικό και ξέγνοιαστο χρόνο το διάσημο ζευγάρι μαζί με το γιο του και όχι αφήνοντάς τον σε κάποια νταντά!

Τους χαρήκαμε που τους είδαμε όλους μαζί να απολαμβάνουν τις μέρες τους στην Αίγυπτο και τώρα με χαρά αντικρίσαμε το ζευγάρι να επιλέγει το νησί της Πάρου για την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα.

Η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής μετά το ταξίδι τους στο Κάιρο βρέθηκαν την Μεγάλη Παρασκευή στο κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί και μαζί με την παρέα τους πέρασαν αξέχαστε στιγμές όπως είδαμε στα stories που ανέβασαν.

Διασκέδασαν με τους φίλους τους, έκαναν βόλτες στην παραλία και απόλαυσαν υπέροχα φαγητά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην Ανάσταση καθώς φοβήθηκαν να εκθέσουν το νεογέννητο παιδί τους στη φασαρία που είχε: «Σκεφτήκαμε ότι θα έχει κροτίδες και δεν θα είναι πολύ καλό για τον μικρό, οπότε είπαμε καλύτερα να μείνουμε μέσα, να κάνουμε αγκαλίτσες και του χρόνου θα είναι πάλι Ανάσταση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved