Ορφέας Αυγουστίδης: Η selfie στο ασανσέρ με τη σύζυγο και τον γιο του
NDP
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Η selfie στο ασανσέρ με τη σύζυγο και τον γιο του

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz επέλεξε τον δικό του «οικογενειακό» τρόπο να ευχηθεί στους ακολούθους του στο Instagram. Δείτε τη φωτό του Ορφέα Αυγουστίδη στον επίσημο λογαριασμό του. 

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο επέλεξε να ευχηθεί Χρόνια πολλά σε όλους τους ακολούθους τους ο αγαπημένος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης που απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha o «Σασμός».

Για τα Χρόνια πολλά ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μια selfie με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά μέσα στο ασανσέρ.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» απαθανάτισε με το κινητό του τη στιγμή που δίνει ένα τρυφερό φιλί στην καλή του και μητέρα του παιδιού του.

Μπροστά από το ευτυχισμένο και λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται ο γιος τους Αχιλλέας, ο οποίος είναι έτοιμος να φορέσει το κράνος του και να πάει βόλτα με το πατίνι του.

329191302_2863143043816608_1670827192268951031_n.jpg

Υπενθυμίζεται ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά «γνώρισαν» τον γιο τους Αχιλλέα τον Απρίλιο του 2021 και παντρεύτηκαν σε μια παραδοσιακή κρητική τελετή τον Ιούνιο του 2022 στο Κορωπί, όπου εκεί πραγματοποίησαν και τη βάφτιση του γιου τους.

«Ο γάμος δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ένα τέτοιο χαρτί δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει κάτι που έχεις προσπαθήσει με τόσο κόπο. Συν του ότι είχε έρθει ήδη το παιδί μας, οπότε μας ένωνε κάτι πολύ μεγαλύτερο», είχε δηλώσει πρόσφατα καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved