Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του, οι δυσκολίες και πώς το ξεπέρασε
Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας του, οι δυσκολίες και πώς το ξεπέρασε

Στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη «Ζήσε αλλιώς», η οποία έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (17-04), μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή το θέμα που παρουσίασαν.

Η εκπομπή στο πρώτο της σκέλος ασχολήθηκε με τα εμφράγματα και πώς αυτά μπορούν να αποφευχθούν.

Ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή την δίκη του πρόσφατη περιπέτεια υγείας μίλησε στην εκπομπή για το πώς κατάφερε να τη διαχειριστεί αλλά και όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του μετά από αυτή.

rokkos-(4).jpg

«Είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ γιατί έπεσα σε καλά χέρια και στην Λήμνο κι εδώ. Δεν ένιωσα ποτέ ότι, εκτός από το περιστατικό που το βίωσα κάπως και τρομάζεις και λες τι είναι ξαφνικά, όταν με ανέλαβαν είχε πολύ καλό happy end. Κατάλαβα ότι είμαι σε καλά χέρια και δεν είναι τίποτα αν κάνεις εξετάσεις και το προβλέπεις.

rokkos-(2).jpg

Λέω στους φίλους μου να παρακαλάτε να σας βρουν κάτι γιατί είναι τόσο εύκολο να φτιαχτεί. Είμαι πολλά χρόνια καπνιστής και έχω βρει το εργαστήρι που ξεσπάω. Παίρνω την μηχανή μου, βάζω το κράνος μου και αμολιέμαι στους δρόμους που και αυτό με βοήθησε πολύ. Το μόνο δύσκολο ήταν το τσιγάρο. Έχω πει σε συνομήλικούς μου να προσέχουν όλοι και να πηγαίνουν συχνά για έλεγχο», είπε ο τραγουδιστής.

Δες το απόσπασμα

https://www.instagram.com/p/CrI5XN1orKG

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος την ώρα που ήταν στο σπίτι του. Αμέσως με τη γυναίκα του πήγαν στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου οι γιατροί παρατήρησαν συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

1675212525607-806192333-stelios-rokkos.jpg

Ο Στέλιος Ρόκκος υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, έμεινε στην Εντατική δυο μέρες για προληπτικούς λόγους και πλέον είναι καλύτερα από ποτέ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved