Ιωάννα Τούνη: Ξετρελαμένη με τον γιο της! Ο Νουνίτο βγάζει κραυγούλες και το βίντεο είναι μαγικό!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ξετρελαμένη με τον γιο της! Ο Νουνίτο βγάζει κραυγούλες και το βίντεο είναι μαγικό!

Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους απόλαυσαν φέτος η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνοντας αποδράσεις και εκτός και εντός.

Η οικογένεια μετά την Αίγυπτο οπού πέρασε μαγικές στιγμές, ταξίδεψε στο νησί της Πάρου με το ζευγάρι να μοιράζεται βίντεο με τους followers του.

touni-(3).jpg

Η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής μετά το ταξίδι τους στο Κάιρο βρέθηκαν την Μεγάλη Παρασκευή στο κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί και μαζί με την παρέα τους πέρασαν αξέχαστες στιγμές όπως είδαμε στα stories που ανέβασαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην Ανάσταση καθώς φοβήθηκαν να εκθέσουν το νεογέννητο παιδί τους στη φασαρία που είχε:

touni-(2).jpg

«Σκεφτήκαμε ότι θα έχει κροτίδες και δεν θα είναι πολύ καλό για τον μικρό, οπότε είπαμε καλύτερα να μείνουμε μέσα, να κάνουμε αγκαλίτσες και του χρόνου θα είναι πάλι Ανάσταση», είπε.

Ανάμεσα στα βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, είδαμε και υπέροχες στιγμές του Νουνίτο οπού για πρώτη φορά ακούσαμε τις κραγούλες του και οι στιγμές αυτές ξετρέλαναν και εμάς αλλά πολύ περισσότερο την Ιωάννα.

Δες το βίντεο

«Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε», είχε απαντήσει η ίδια όταν είχε δεχτεί σχόλια σχετικά με το γεγονός ότι παίρνει πάντα μαζί της το παιδί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved