Περιπέτεια για τη Μαίρη Συνατσάκη! Γύρισε άρον άρον από τις Πασχαλινές διακοπές: «Μην το κάνετε»
Showbiz

Περιπέτεια για τη Μαίρη Συνατσάκη! Γύρισε άρον άρον από τις Πασχαλινές διακοπές: «Μην το κάνετε»

Άρον άρον από τις Πασχαλινές τους διακοπές επέστρεψαν στην Αθήνα η Μαίρη Συνατσάκη με τον σύντροφό της και την κόρη τους.

Η ίδια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί την περιπέτειά της μέσα από το Instagram της δίνοντας παράλληλα τις συμβουλές της σε όλες τις νέες μανούλες.

synatsaki-(4).jpg

«Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε άρον άρον από το Πήλιο στο οποίο πήγαμε με στόχο να κάτσουμε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και να γυρίσουμε σήμερα. Όμως γυρίσαμε χθες.

Εγώ το Σάββατο έκανα όλες τις μύξες του κόσμου και έπρεπε να επιστρέψουμε. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω την αντίθετη άποψη από την επικρατούσα, η οποία είναι κάντε τα όλα με το μωρό, συνεχίστε την ζωή σας όπως ήτανε, το μωρό θα προσαρμοστεί στο πρόγραμμα σας και όχι εσείς στο δικό του.

synatsaki-(1).jpg

Εγώ όμως θέλω να πω, σε άτομα του δικού μου ψυχισμού πως δεν πρέπει να τα κάνετε ακριβώς έτσι γιατί το στρες θα σας φάει την ψυχή. Μην επιλέξετε έναν προορισμό σε πρώτες διακοπές με τεσσάρων μηνών μωράκι, στον όποιο προορισμό αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι χρειάζεται να περάσεις μιάμιση ώρα το λιγότερο στροφιλίκια πάνω στο βουνό. Μην το κάνετε», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στα stories που μοιράστηκε εμφανώς καταβεβλημένη.

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved