Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τους γιους της: «Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου»
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τους γιους της: «Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου»

Η καθημερινότητα της Σοφίας Καρβέλα είναι μοιρασμένη ανάμεσα στη δουλειά και τα παιδιά της.

Ο Νίκος, 9 ετών, και ο Νέστορας, 7, είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη αδυναμία της. Η Αννα Βίσση, μάλιστα, όπως αναφέρει η Μαρία Λεμονιά στο Gala, συνηθίζει να σχολιάζει ότι η Σοφία είναι υποδειγματική μητέρα.

karvlela-vissi-(4).jpg

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνώ ενώ τα παιδιά μου όχι», λέει στο περιοδικό.

1681812513572-565549979-karvlela-vissi-(1).jpg


Στα social media συχνά θα συναντήσεις βίντεο όπου τα παιδιά της χορεύουν και χαίρονται τις μικρές στιγμές. «Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σ’ αυτά. Όπως και τα Σαββατοκύριακα βέβαια. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας».

Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή;

karvlela-vissi-(12).jpg

«Καθόλου! Απλά αγαπώ παράφορα αυτά τα δύο πλάσματα. Μαγειρεύω, καίω τα μισά φαγητά, ουρλιάζω και αυτά μου λένε “It’s OK, mom, you are the best!”. Tnv άλλη φορά γκρίνιαζα ότι τα έκανα χάλια στη δουλειά κι εκείνα μου έλεγαν: “Μαμά, είσαι η καλύτερη. Θα τα καταφέρεις αύριο”», εξομολογείται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved