Αμαλία Αρσένη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τοκετό: «Ζορίστηκα, δεν ήταν εύκολη διαδικασία»
Showbiz

Αμαλία Αρσένη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τοκετό: «Ζορίστηκα, δεν ήταν εύκολη διαδικασία»

Η Αμαλία Αρσένη έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της στις 8 Απριλίου και μαζί με τον σύζυγό της Σπύρο Κοκκώση, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους, που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Η κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη έζησε την πιο σπουδαία στιγμή της ζωής της και υποδέχθηκε το πιο ακριβό της δημιούργημα. «Είναι πανέμορφο το συναίσθημα! Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα», δηλώνει πανευτυχής στη Realnews.

amalia-kokkosis.jpg

Αν και τα καλύτερα ήρθαν για την Αμαλία, ο τοκετός δεν ήταν εύκολος. «Ζορίστηκα αρκετά, δεν ήταν εύκολη η διαδικασία», αποκαλύπτει και προσθέτει: «Ο σύζυγός μου ήταν μέσα, ήμασταν μαζί την ώρα του τοκετού. Ηταν πολύ συγκινητικό και για τους δύο».

arseni-(5).jpg

Ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο όνομα που θα πάρει ο γιος τους. «Το όνομα ακόμη δεν το έχουμε σκεφτεί», λέει η Αμαλία Αρσένη. Η μητέρα της, Λούκα Κατσέλη, έγινε για τρίτη φορά γιαγιά: «Εχει άλλα δύο εγγόνια. Οπως κάθε μανούλα, είναι πολύ χαρούμενη», λέει η ηθοποιός η οποία έχει έναν αδελφό, τον Δημήτρη.

arseni-(1).JPG


Από το Σάββατο του Λαζάρου, όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα, η ταλαντούχα ηθοποιός νιώθει ακόμη μεγαλύτερο δέος. «Εύχομαι να έχουμε όλοι χαρές, να είμαστε υγιείς με αυτές τις οικογενειακές στιγμές που πραγματικά είναι σπάνιες ειδικά αυτή την περίοδο, τις εύθυμες ημέρες γεμάτες φως».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγαπάει πολύ τη δουλειά της και τον ρόλο της στην παράσταση «170 τετραγωνικά» του Γιώργου Τσουρή, στο θέατρο «Ιλίσια», γι' αυτό και εγκατέλειψε το σανίδι προς το τέλος της εγκυμοσύνης της.

arseni-(4).JPG

«Έπαιζα μέχρι 7,5 μηνών και περιμέναμε να δούμε μέχρι πότε θα αντέξω για να γίνει αντικατάσταση, γιατί είναι και ο ρόλος δύσκολος. Εγώ τους είχα ενημερώσει από νωρίς γιατί ήθελε και χρόνο η συνάδελφος και τελικά τα καταφέραμε μέχρι αρκετά μακριά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved