Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια και η προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια και η προσωπική μου ζωή»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» του Open. Είναι μια υπέροχη μαμά που άλλαξε την κοσμοθεωρία της μετά τον ερχομό της κόρης της Ιωάννας, και μια ευτυχισμένη σύντροφος στο πλευρό του Γιώργου Σαμαρά.

Μετά από ένα διάστημα αποχής, επέστρεψες τηλεοπτικά με μια καθημερινή σειρά. Πώς αισθάνεσαι;

«Είναι πολλές οι ώρες και πολλά τα γυρίσματα. Το καλό είναι πως οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Με τον σκηνοθέτη μας Βασίλη Θωμόπουλο, και με τον σεναριογράφο, Γιώργο Φειδά, έχω ξανασυνεργαστεί στους «Συμμαθητές», οπότε ήταν για εμένα άνθρωποι που γνώριζα. Και με τους συνεργάτες που συναντήθηκα φέτος δεθήκαμε πάρα πολύ. Μπορεί να είναι πολύωρα τα γυρίσματα, αλλά έχουμε καταφέρει να περνάμε όμορφα».

kommata-(7).jpg

Υποδύεσαι τη Μυρτώ, μια γυναίκα αρκετά μπερδεμένη.

«Είναι πολύ μπερδεμένη η Μυρτώ σε πολλά θέματα. Δεν είχε κοιτάξει ποτέ τα δικά της θέματα. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που ο μπαμπάς της ήταν παλαιός κοπής αν και δεν μου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός, οπότε παντρεύτηκε έναν άνθρωπο ίδιο με τον μπαμπά της. Εκανε πίσω στα δικά της θέλω. Επεδίωκε να τους έχει όλους ευχαριστημένους μέχρι που μπήκε στη ζωή της ένας άλλος άνθρωπος... Επιτέλους η Μυρτώ άρχισε να αντιλαμβάνεται πόσο λάθος ήταν όλο αυτό που ζούσε»

Ταυτίζεσαι σε κάτι μαζί της;

«Οχι. Η Μυρτώ είναι θύμα, δεν θα με χαρακτήριζα έτσι. Προσεγγίζει το περιβάλλον της περίεργα. Δυσκολεύτηκα να την καταλάβω. Τώρα που έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της, το χαίρομαι. Συζητώ με τον Γιώργο Φειδά και του λέω συνέχεια: «Η Μυρτώ πρέπει να ζήσει και αυτό και πρέπει να κάνει και το άλλο».

kommata-(6).jpg

Απείχες ένα διάστημα, επειδή ήθελες να μεγαλώσεις την κόρη σου.

«Απείχα ένα μεγάλο διάστημα. Στην πανδημία έζησα στην Κρήτη και χρειαζόμουν την αποκέντρωση. Εκεί ήρθε η εγκυμοσύνη. Επέστρεψα στην Αθήνα, όταν η μικρή μου είχε κλείσει χρόνο. Πιστεύω πως της έδωσα τον χρόνο της και το χάρηκα κι εγώ. Αρχικά, ήθελα να μείνω μέχρι να γίνει δύο ετών, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ η πρόταση, που το έκανα. Δεν το μετανιώνω. Εχουμε βρει τις ισορροπίες μας και αισθάνομαι τέλεια».

Πρακτικά πώς τα καταφέρνεις;

«Πρακτικά να είναι καλά ο μπαμπάς μας ο οποίος έχει κάνει αυτός ένα βήμα πίσω τώρα και είναι full time με την Ιωάννα. Είναι πολύ ικανός μπαμπάς».

kommata-(13).jpg

Το περίμενες;

«Ναι, το περίμενα. Είναι από τους μπαμπάδες που είναι και λίγο «μαμά». Είναι πολύ ανακουφιστικό αυτό για εμένα. Δεν έχω τύψεις, γιατί ξέρω ότι της προσφέρει όλα αυτά που πρέπει, γιατί λείπω 10 ώρες την ημέρα. Δεν ήξερα πώς θα προσαρμοστεί η μικρή σε αυτά τα δεδομένα, αλλά είναι όλα μια χαρά».

Η καλή μαμά είναι η ευτυχισμένη μαμά;

«Βεβαίως από εκεί ξεκινάει. Μια ευτυχισμένη, μια ήρεμη μαμά είναι καλή μαμά»

kommata-(9).jpg

Εχει προτεραιότητα η προσωπική σου ζωή ή επιδιώκεις μια ισορροπία και στα επαγγελματικά;

«Πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια και η προσωπική μου ζωή», λέει η ηθοποιός στη Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved