Κομμάτα: «Κάποια στιγμή θα κάνουμε γάμο αλλά με τον δικό μας τρόπο! Εγώ, ο Γιώργος και ο παπάς»
Showbiz

Κομμάτα: «Κάποια στιγμή θα κάνουμε γάμο αλλά με τον δικό μας τρόπο! Εγώ, ο Γιώργος και ο παπάς»

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Η δική μας οικογένεια».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός μιλά για τη μητρότητα, πόσο και αν ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τη σχέση του ζευγαριού ενώ αποκαλύπτει αν θα κάνει τελικά θρησκευτικό γάμο με τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμαρά.

kommata-(5).jpg

Ως νέα μαμά δυσκολεύεσαι;

«Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς στα δεδομένα, γιατί αλλάζουν όλα. Ομως, δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή δυσκολία. Εχω αποκτήσει περισσότερες φοβίες, τις οποίες προσπαθώ να αποβάλλω, αλλά μόνο αυτό. Παίζει ρόλο το ότι έχουμε ένα πολύ καλό παιδάκι. Κοιμάται 7 και ξυπνάει 11. Ακούω πολύ δύσκολα περιστατικά, αλλά εμείς δεν τα ζήσαμε».

Αλλάζει η σχέση του ζευγαριού με τον ερχομό του παιδιού;

«Στην αρχή, μέχρι να καταλάβω τι μου γίνεται, ο κόσμος μου όλος ήταν η Ιωάννα».

kommata-(10).jpg

Εννοείς πως έβαλες στο περιθώριο τον Γιώργο;

«Μόλις έρχεται το παιδί, βάζεις στο περιθώριο ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο τον σύντροφό σου. Ο Γιώργος ήταν πάντα εκεί, με έναν υπέροχο τρόπο. Μου έδινε αυτό που χρειαζόμουν. Νομίζω ότι έπειτα από τον ερχομό ενός παιδιού ο έρωτας αλλά και η σχέση, γίνεται πιο ουσιαστικός»

Είσαι πολύ ήρεμη ως μαμά, ως συνεργάτις. Ως σύντροφος;

«Ναι, είμαι. Δεν θα πω ψέματα, δεν ήμουν ποτέ κουλ, όμως έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είσαι μαζί. Ο Γιώργος, από την πρώτη στιγμή, μου έβγαλε πράγματα που δεν ήξερα ότι έχω, όπως η υπομονή».

kommata-(14).jpg

Με τη βάφτιση της κόρης σας περιμέναμε και τον γάμο σας. Θα τον δούμε στο δεύτερο παιδί;

«Σίγουρα δεν θα κάνω γαμοβάφτιση, άρα ούτε στο δεύτερο παιδί. Η αλήθεια είναι πως το είχαμε προγραμματίσει. Μετά ήρθε ο κορωνοϊός και πήγε πίσω. Το ξαναπρογραμματίσαμε, αλλά αποφασίσαμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, είπαμε να το αφήσουμε για λίγο αργότερα. Τώρα πια κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας με αυτό το θέμα. Ισως κάποια στιγμή κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

kommata-(3).jpg

Ανήκεις στα κορίτσια που θα ήθελαν να το ζήσουν;

«Πια, είμαι της άποψης πως δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα όλα αυτά. Τώρα πια, θεωρώ σημαντική την ευχή και θα το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά με τον δικό μας τρόπο. Εγώ, ο Γιώργος και ο παπάς. Αυτό θέλω μόνο, τα άλλα τα θεωρώ περιττά. Αν γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω, ήθελα όλο αυτό με τους γόμους και όσα επακολουθούν, αλλά όσο γνωρίζω τον εαυτό μου και βλέπω την ουσία, ανακαλύπτω πως δεν είμαι απ' αυτά τα κορίτσια», λέει στη Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved