Ρέβη – Τότσικας: Πάσχα στην Τήνο με τα παιδιά τους! Νέες εικόνες από το παραδεισένιο εξοχικό τους
Showbiz

Ρέβη – Τότσικας: Πάσχα στην Τήνο με τα παιδιά τους! Νέες εικόνες από το παραδεισένιο εξοχικό τους

Tον δικό τους επίγειο παράδεισο έχουν φτιάξει η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στο νησί της Τήνου.

Το ζευγάρι κάθε καλοκαίρι αλλά και Πάσχα -μιας που ο καιρός ευνοεί- αλλά και όποτε βρει ελεύθερο χρόνο, ταξιδεύει στο Κυκλαδίτικο νησί και περνά υπέροχες στιγμές.

Αυτό έκαναν και φέτος το Πάσχα. Παρέα με τα παιδιά τους η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκαν στην Τήνο απολαμβάνοντας τις Άγιες μέρες μακριά από την πρωτεύουσα.

revi-totsikas-(12).jpg

Η διάσημη φωτογράφος μάλιστα για μια ακόμη φορά μοιράστηκε υπέροχα στιγμιότυπα από το ονειρεμένο εξοχικό τους με την παραμυθένια θέα. Παραδοσιακό με vintage διακόσμηση, άνετους χώρους, μια απίθανη αυλή και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου

Δες τις νέες φωτογραφίες από το εξοχικό τους σπίτι

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά για αυτό το σπίτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια! Αυτό το μικρό σπίτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα, το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας! Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτοί είμαστε και εμείς! Το σπίτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα, με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα! Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή! Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη! Να κρατάτε τις αναμνήσεις, όχι τα δωμάτια!», έχει γράψε η Ρούλα Ρέβη.

https://www.instagram.com/p/CS9BTBJolGi
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved