Λασκαράκη-Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι όνειρο! Οι παραμυθένιες φωτό από τον κήπο τους
Showbiz

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι όνειρο! Οι παραμυθένιες φωτό από τον κήπο τους

Πάσχα στην Κρήτη πέρασαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Το ζευγάρι μαζί με την κόρη της ηθοποιού, Εύα απόλαυσαν το νησί που για ένα ακόμη Πάσχα «πνίγηκε» από κόσμο!

Οι τρεις τους επισκέπτονται συχνά την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο – γενέτειρα του σεφ - και μένουν αρκετό καιρό τους καλοκαιρινούς ιδίως μήνες.

Laskaraki-(1).jpg

Τόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος όσο και η Βάσω Λασκαράκη με τη μικρή Εύα χαίρονται τις ομορφιές που απλόχερα προσφέρει η ζωή στο νησί, ενώ απολαμβάνουν την καθημερινή συναναστροφή τους με την φύση.

Αυτό έκαναν και αυτή τη φορά μιας που ο καιρός τους ευνόησε και πέρασαν εκπληκτικά αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Laskaraki-(5).jpg

To ζευγάρι διαθέτει μια μονοκατοικία με τεράστια αυλή που είναι μαγική και αξιοζήλευτη. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού. Όσον αφορά το εσωτερικό και συγκεκριμένα το σαλόνι είναι μεγάλο και μοντέρνο και κυμαίνεται σε ουδέτερες αποχρώσεις

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο. Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη. Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς», έχει πει η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved