Ο Χολίδης βρήκε την κλεμμένη μηχανή του - Ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία για να την πάρει
Showbiz

Ο Χολίδης βρήκε την κλεμμένη μηχανή του - Ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία για να την πάρει

Ο Χρήστος Χολίδης είχε προειδοποιήσει εκείνους που έκλεψαν τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του ότι θα τους βρει και κράτησε την υπόσχεσή του αφού σήμερα την βρήκε και την έχει ήδη στα χέρια του. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο τραγουδιστής μας ενημέρωσε για την κλοπή της μηχανής του μέσα από τα social media ζητώντας μάλιστα από τους κλέφτες να του την αφήσουν στο Αιγάλεω γιατί θα τους έβρισκε μόνος του αν δεν το έκαναν.

«Για εσάς που κλέψατε τη μηχανή μου από το Village Park, μπορείτε αύριο να την αφήσετε στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω γιατί θα σας βρω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χολίδης.

Πράγματι, ο τραγουδιστής βρέθηκε σήμερα στην περιοχή και όπως αποκάλυψε μέσα από τα βίντεο που ανέβασε, εντόπισε τη μηχανή σε έναν πεζόδρομο και μάλιστα οι δράστες την είχαν καλύψει και με έναν μουσαμά προκειμένου να την προστατέψουν.

Κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και στον ίδιο τον Χρήστο Χολίδη ο οποίος μας ενημέρωσε ότι παρ' όλο που κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως την είχε βρει, του είπαν να περιμένει να μεταβούν και εκείνοι στο σημείο προκειμένου να γίνει όπως έπρεπε η όλη επιχείρηση.

Πράγματι, ο Χρήστος Χολίδης πλησίασε και τελικά πήρε τη μηχανή του στα χέρια του με δύναμη της αστυνομίας και ύστερα φυσικά ο τραγουδιστής τούς ευχαρίστησε τόσο για την άμεση ανταπόκρισή τους όσο και για τη βοήθεια που του παρείχαν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved