Άγγελος Διονυσίου: Πάντρεψε τον γιο του, Στράτο και βάπτισε τον εγγονό του, που πήρε το όνομά του
Showbiz

Άγγελος Διονυσίου: Πάντρεψε τον γιο του, Στράτο και βάπτισε τον εγγονό του, που πήρε το όνομά του

Και το όνομα αυτού... Άγγελος Διονυσίου για τον πρώτο εγγονό του Άγγελου Διονυσίου ο οποίος δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει περήφανος για τον μεγάλο του γιο, Στράτο

Χθες (17/4), Δευτέρα του Πάσχα έγινε στον Άγιο Φίλιππο Νίκαιας ο γάμος του γιου του τραγουδιστη, Στράτου Διονυσίου με την επίσης τραγουδίστρια Ερωφίλη Τζάνου.

Το μυστήριο όμως ήταν διπλό αφού λίγο μετά τον θρησκευτικό γάμο έγινε και η βάπτιση του μικρού τους γιου που πήρε το όνομα του παππού του, Άγγελου.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ σε ερώτηση που είχαν κάνει τότε στον Άγγελο Διονυσίου για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού, είχε πει: «Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι δυο τους ως ζευγάρι. Πιστεύω όμως ότι ίσως κάνουν και θρησκευτικό γάμο μαζί με την βάφτιση του μικρού Άγγελου».

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και κυρίως η νύφη η οποία επέλεξε ένα εξώπλατο νυφικό με δαντέλα που της πήγαινε πολύ.

Στο μυστήριο το παρών έδωσαν φυσικά ο Στέλιος Διονυσίου, ο Διαμαντής Διονυσίου και πολλοί ακόμα συγγενείς και φίλοι που ήθελα να τιμήσουν το ζευγάρι σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του.

Δείτε παρακάτω τον υπέροχο στολισμό του προαύλιου χώρου της εκκλησίας για τη βάφτιση του μικρού Άγγελου του οποίου οι γονείς είχαν επιλέξει τα βαπτιστικά του ρούχα από το fedra collection.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved