Στην αντεπίθεση η Μουτίδου μετά το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε: Αυτό κατάλαβες βρε σκουπιδοτενεκέ;
Showbiz

Στην αντεπίθεση η Μουτίδου μετά το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε: Αυτό κατάλαβες βρε σκουπιδοτενεκέ;

Την αποστομωτική της απάντηση σε σχόλιο που δέχτηκε αφού έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, έδωσε η Σοφία Μουτίδου!

Η ηθοποιός μέσα από νέο βίντεο στο κανάλι της στο Yutube θέλησε να αποκαλύψει πώς ένιωσε μετά τα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε προ ημερών στο κολυμβητήριο όταν ένας από τους πελάτες της είπε χαρακτηριστικά τη φράση: «πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό».

moutidou-(4).jpg

«Έχετε την εντύπωση ότι εγώ έχω καμιά άνεση τρικούβερτη; Το ότι δεν ντρέπομαι για το σώμα μου, είναι άλλο θέμα από το να δέχομαι επιθέσεις και να τις ανέχομαι.
Εγώ λοιπόν υπέστην και κρίση πανικού και τα πάντα. Όταν μπήκα στο κολυμβητήριο είχα και ταχυκαρδία. Πρώτο για να μην τον συναντήσω», λέει ενώ αποκάλυψε ένα από τα σχόλια που δέχτηκε. «Αυτή που μου έγραψε από κάτω: “Ok, σου είπε να χάσει κάνα κιλό που είναι και αλήθεια”. Αυτό κατάλαβες βρε… πιλάφι στον εγκέφαλο; Βρε σκουπιδοτενεκέ και έχεις και παιδί. Που βγάζετε φωτογραφίες με τα παιδιά και γράφετε αυτά από κάτω».

Δες το βίντεο

Θυμίζουμε πως η Σοφία Μουτίδου πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση σε γυμναστήριο σχετικά με τα κιλά της. Η ηθοποιός υποστήριξε πως όταν έκανε παρατήρηση σε έναν άνδρα που έβαζε βαζελίνη στα αυτιά του, επειδή στη συνέχεια, θα βουτούσε στην πισίνα, εκείνος της επιτέθηκε για τα κιλά της.

Η Σοφία Μουτίδου τον ρώτησε αν θεωρεί πως αυτό που κάνει είναι σωστό και ο κύριος της απάντησε: «Εγώ έρχομαι εδώ 14 χρόνια, εσένα πρώτη φορά σε βλέπω. Πήγαινε να χάσεις κανένα κιλό και να κολυμπήσεις στο Πέραμα» και τόνισε ότι σκόπιμα ανέφερε το Πέραμα, θεωρώντας πως θα την υποτιμήσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved