Γωγώ Τσαμπά: Ο θάνατος που τη στιγμάτισε, η απώλεια κιλών και η μακρόχρονη σχέση που τελείωσε άδοξα
Showbiz

Γωγώ Τσαμπά: Ο θάνατος που τη στιγμάτισε, η απώλεια κιλών και η μακρόχρονη σχέση που τελείωσε άδοξα

Η Γωγώ Τσαμπά είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της Θοδωρή Τσαμπά ο οποίος ήταν επίσης τραγουδιστής δημοτικών. Ο ξαφνικός θάνατός του της στοίχισε πολύ. 

Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στην πρωινή του εργασία και όπως λέει η Γωγώ Τσαμπά είναι κάτι που η ίδια δεν κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα...

tsampa-(1).jpg

- Ο πατέρας σας Θοδωρής Τσαμπάς ήταν τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών και ιεροψάλτης. Εκείνος διέκρινε πρώτος το ταλέντο σας;

Αυτός που με παρότρυνε να ασχοληθώ με το τραγούδι ήταν ο δάσκαλος της χορωδίας όπου συμμετείχα. Το μόνο που μου είπε ο μπαμπάς μου (που αν και λεγόταν Τσαμπάς, ήταν γνωστός ως Μποδοσάκης), όταν πια του ανακοίνωσα ότι με ενδιέφερε το τραγούδι, είναι ότι αυτή η δουλειά θέλει υπομονή και γερό στομάχι. Πάντα με συμβούλευε ό,τι κάνω στη ζωή μου να το κάνω καλά, διαφορετικά να μην ασχοληθώ καθόλου. Σε ηλικία 12 ετών πήγαινα μαζί του στα πανηγύρια όπου τραγουδούσε και δούλευα κανονικά ως ηχολήπτης.

-Σας κόστισε ο θάνατός του;

Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Κλονίστηκα γιατί ήταν τελείως αναπάντεχος. Έφυγε ξαφνικά από ένα βαρύτατο εγκεφαλικό την ώρα που ήταν στην πρωινή του εργασία. Ουσιαστικά ήταν κλινικά νεκρός από την πρώτη στιγμή, αλλά παρέμεινε πέντε ημέρες σε κωματώδη κατάσταση. Δεν το λέω επειδή ήταν πατέρας μου, αλλά εάν τραγουδούσαμε σήμερα 20 καλλιτέχνες μαζί χωρίς μικρόφωνο, δεν θα ακουγόμασταν τόσο δυνατά όσο εκείνος. Έφυγε στα 59 του χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις δεν ξεπερνιέται ποτέ αυτός ο θάνατος, απλά συνηθίζεις να ζεις με αυτήν την ιδέα.

tsampa-(3).jpg

-Στην προσωπική σας ζωή είστε καλά; Πριν καιρό χωρίσατε από μια μακροχρόνια σχέση…

Είχα δέκα χρόνια μια σχέση, αλλά δεν άνθισε. Δεν άντεξε τη δουλειά μου, το ξενύχτι μου. Για να κάνω οικογένεια θέλω να βρεθεί κάτι καλό. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για έναν έρωτα. Θα μπορούσα να τα συνδυάσω όμως. Τον αγάπησα αυτόν τον άντρα πολύ, αλλά ήταν καθαρά δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Γενικά αυτόν τον καιρό είμαι ήρεμη στην προσωπική μου ζωή.

-Φτάσατε κοντά στην εκκλησία με αυτόν τον άνθρωπο;

Ήταν σοβαρή σχέση. Όχι, στα σκαλιά της εκκλησίας δεν έφτασα. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος αυτής της σχέσης και για το καλό και των δυο μας έπρεπε να τελειώσει. Όλα καλά τώρα.

-Βλέπω ότι η εμφάνισή σας είναι αρκετά ανανεωμένη μετά την απώλεια κιλών. Ήταν εύκολο για εσάς να αλλάξετε ριζικά το σώμα σας;

Περίσσευαν περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω. Άρα, τα έδιωξα από πάνω μου. Μέχρι και σήμερα έχω χάσει 22 κιλά. Επειδή έχω βρογχικό άσθμα και ζω με αυτό, σίγουρα τα 22 κιλά που έχασα έφεραν καλυτέρευση στην υγεία μου και με βοήθησαν να βρίσκω ρούχα. Βελτιώθηκε η εμφάνισή μου και νιώθω καλύτερα κι εγώ με τον εαυτό μου. Ο τρόπος που τα έχασα ήταν ένας: Έβαλα φερμουάρ στο στόμα μου, δεν γίνεται αλλιώς. Επίσης έκανα πολύ περπάτημα και αθλητισμό γενικά… Τώρα προσπαθώ να διατηρούμαι στα κιλά που πρέπει.

- Στην απώλεια των κιλών έπαιξε ρόλο ότι κόψατε και το αλκοόλ;

Το αλκοόλ το είχα κόψει πολύ πιο πριν.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved