Δροσάκη – Μπουρδούμης: Η πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και η αμήχανη στιγμή τους στο θεατρικό σανίδι
Showbiz

Δροσάκη – Μπουρδούμης: Η πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και η αμήχανη στιγμή τους στο θεατρικό σανίδι

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Photograph 51» έκαναν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την επιτυχία που σημείωσαν στην Αθήνα.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους με το ζευγάρι να μην έχει κάνει καμία δήλωση αναφορικά με την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

bourdoumis-(2).jpg

Συνεχίζουν να παίζουν μαζί στο θέατρο και όπως σχολιάστηκε στην εκπομπή Breakfast @Star στην πρεμιέρα τους στη Θεσσαλονίκη υπήρξε μια άβολη στιγμή πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην εκπομπή η Μαίρη Αργυριάδου η στιγμή της υπόκλισης όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παρότρυνε την Λένα Δροσάκη να βγει μπροστά ήταν ιδιαιτέρως αμήχανη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Το 2018 που ξεκίνησε η σχέση, τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη έκρυβαν το ότι είναι μαζί. Το 2019 ωστόσο επισημοποιήθηκε η σχέση καθώς εκείνη τον συνόδευσε στο Φεστιβάλ της Βενετίας στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».

Τον Φεβρουάριο του 2020, έγινε γνωστό ότι η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε προετοιμάσει να κάνει και μια θεαματική πρόταση γάμου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση, στην Αθήνα.

Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τον χωρισμό, μέχρι αυτή τη στιγμή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved