Showbiz

Δροσάκη – Μπουρδούμης: Η πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και η αμήχανη στιγμή τους στο θεατρικό σανίδι

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση «Photograph 51» έκαναν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά την επιτυχία που σημείωσαν στην Αθήνα.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους με το ζευγάρι να μην έχει κάνει καμία δήλωση αναφορικά με την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Συνεχίζουν να παίζουν μαζί στο θέατρο και όπως σχολιάστηκε στην εκπομπή Breakfast @Star στην πρεμιέρα τους στη Θεσσαλονίκη υπήρξε μια άβολη στιγμή πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε στην εκπομπή η Μαίρη Αργυριάδου η στιγμή της υπόκλισης όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παρότρυνε την Λένα Δροσάκη να βγει μπροστά ήταν ιδιαιτέρως αμήχανη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Το 2018 που ξεκίνησε η σχέση, τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη έκρυβαν το ότι είναι μαζί. Το 2019 ωστόσο επισημοποιήθηκε η σχέση καθώς εκείνη τον συνόδευσε στο Φεστιβάλ της Βενετίας στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».

Τον Φεβρουάριο του 2020, έγινε γνωστό ότι η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε προετοιμάσει να κάνει και μια θεαματική πρόταση γάμου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση, στην Αθήνα.

Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τον χωρισμό, μέχρι αυτή τη στιγμή!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved