5 διάσημες γυναίκες που έκαναν πρόταση γάμου στον αγαπημένο τους
Showbiz

5 διάσημες γυναίκες που έκαναν πρόταση γάμου στον αγαπημένο τους

Εσείς που μέχρι τώρα πιστεύατε πως η πρόταση γάμου είναι μία καθαρά ανδρική υπόθεση θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αρκετές κυρίες της Showbiz έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους.

Διάσημες κυρίες από τον χώρο της μόδας, της υποκριτικής και της μουσικής έχουν κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο τους αποφασίζοντας να σπάσουν μια για πάντα τα στερεότυπα και να πάνε με δική τους πρωτοβουλία τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα. Οι κυρίες της παρακάτω λίστας κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «yes I do»! και να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε τη λίστα που ετοιμάσαμε:

Pink - Carey Hart

Η Pink αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στον Carey Hart το 2005 και μάλιστα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Η πρόταση έγινε σε έναν αγώνα motocross που συμμετείχε εκείνος. Η τραγουδίσρρια στάθηκε δίπλα στους τεχνικούς των pits κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε “Will you marry me?” Όμως ο σύντροφος της δεν κατάφερε εκείνη τη στιγμή να φρενάρει τη μοτοσικλέτα του και να σταματήσει. Έτσι εκείνη πρόσθεσε τη λέξη «σοβαρά» (serious) στην ταμπέλα και τον περίμενε να εμφανιστεί ξανά μπροστά της στον επόμενο γύρο.

pink.webp

Kristen Bell - Dax Shepard

Η Kristen Bell και Dax Shepard όπως έχουν πει δεν είχαν σκοπό να παντρευτούν μέχρι να νομιμοποιηθεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων στην Καλιφόρνια. Μόλις έφτασε αυτή η στιγμή η σταρ έσπευσε να κάνει πρόταση στον αγαπημένο της, ζητώντας του μάλιστα να την παντρευτεί μέσω Twitter.

https://www.instagram.com/p/Cm0hafxuGDU

Diane Von Furstenberg - Barry Diller

Η διάσημη κυρία της μόδας που είναι γνωστή για τα κρουαζέ φορέματά Diane Von Furstenberg είχε απορρίψει αρκετές προτάσεις γάμου από τον νυν σύζυγό της Barry Diller. Σε κάποια γενέθλια του, εκείνη δεν ήξερε τι δώρο να του πάρει, απλώς του είπε «ξέρεις κάτι, αν θέλεις μπορείς να με παντρευτείς για τα γενέθλιά σου».

Diane-von-Furstenberg

Elisabeth Taylor-Michael Wilding

Η σπουδαία ηθοποιός αποφάσισε, στα γυρίσματα της ταινίας «Μια θέση στον ήλιο» να μην περιμένει άλλο από τον συμπρωταγωνιστή της Michael Wilding να κάνει το πρώτο βήμα και του έκανε πρόταση γάμου. Εκείνος φυσικά δέχτηκε. Ήταν ο δεύτερος σύζυγος της με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά.

Elizabeth-Taylor

Jennifer Hudson - David Otunga

Tι κι αν ο David Otunga έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια γονατίζοντας μπροστά της την ημέρα των γενεθλίων της, εκείνη έσπευσε 5 ημέρες αργότερα να του κάνει πρόταση γάμου με δαχτυλίδι το οποίο είχε πάνω διαμάντι 5 καρατιών.

jennifer05987657698.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved